18 Temmuz 2024 14:393.237

2023 Ocak ayında aldığımız Olivya Koltuk Takımı daha alalı 2 sene olmadan eskidi. Üstelik sık kullanılan bir yerde de değil. Aldığımızda yumuşacık olan kumaş şu an kot pantolon gibi tüyleri dökülmüş şekilde. Hissi ve görüntüsü çok kötü.

Temmuz ayının başında Modelife servisine bildirdik. Teknik ekipten bir arkadaş gelip baktı ve 'Bu kumaş böyle olur', 'Değiştirsek yine eskisi gibi olacak', 'Yeni kumaş aynı rengi tutmaz, takım bozulur' gibi bizi caydırmaya yönelik söylemlerde bulunarak vazgeçirmeye çalıştı. Ancak ben döşeme değişimi istediğimi söyleyip ilgili şekilde başvuru yapmasını söyledim. Elindeki tablet ile fotoğraflarını çekti. 'Ben kayıt oluşturacağım, merkezden haber edecekler' deyip gitti. Birkaç gün sonra bir hanımefendi arayarak sorunumun çözülüp çözülmediğini ve memnuniyetimi sordu. Onlara da problemi aktardım. 'Tamam, ilgileneceğiz' deyip kapattılar. O gün bu gündür haber yok. 2 haftadır satın aldığımız şubeye de bildirmemize rağmen kimse arayıp sormuyor, yardımcı olmuyor. Sanırım ürünün garantisinin bitmesi bekleniyor.

Belki 5-10 bin liralık döşeme masrafından kurtuldunuz ama 15 yıllık müşterinizi kaybettiniz.

20 Temmuz 2024 12:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Muhammed Y. Şikayetiniz ile alakalı destek talebinizi aldık ve en kısa sürede sorunu gidermeye çalışacağız. Yaşadığınız rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz ve bunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye kararlıyız. Sabrınız için teşekkür ediyor ve sizin için bir çözüm bulmayı umuyoruz. Ürünlerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Modalife Müşteri Hizmetleri

Muhammed
12 Ağustos 2024 12:37

Kaç gün oldu arayan soran yok, belli ki garantinin bitmesini bekliyorlar. Bir daha ne modelife markasından ürün alırım ne de tanıdıklarıma aldırırım. Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım.

Muhammed
30 Ağustos 2024 10:56

Ne kadar rezil bir firma, her hafta Konya uluırmak şubesini aramamıza rağmen bugün yarın bugün yarın hala oyalıyorlar.

6 Nisan 2025 18:40

Muhammed bey sorununuzu çözüldü mü aynı koktuk takımından aldım aynı sorun bende de var

1 Ağustos 2023 19:168.950

"Beni arayarak şikayetime olan ilgi ve alakasıyla memnuniyet duyduğum problemi çözen işin ehli Nilüfer hanıma çok teşekkür ediyorum."

1 Destek

9 Nisan 2025 21:52907

Temmuz 2023 tarihinde Modalife Sancaktepe Sarıgazi'den aldığım oturma grubunun 3 kişilik olanının kol kısmı, ben tek baş...

26 Temmuz 2025 16:041.178

Avcılar Modalife şubesinden koltuk takımı almıştık. Ürünü alırken tiftiklenme, leke bırakma gibi durumlar yaşanmaz diye ...

Tümünü Gör
Modalife Cross Koltuk Takımı Aldım Ve Kumaşta Solma Ve Süngerinde Çökmeler Var!

Modalife CrossKoltuk Takımı Aldım Ve Kumaşta Solma Ve Süngerinde Çökmeler Var!

Mevlüde
Ortaca Modalife Dönüş Yapmıyor!

Ortaca ModalifeDönüş Yapmıyor!

Selma
Modalife Bohem Koltuk Takımı Hüsranı!

Modalife BohemKoltuk Takımı Hüsranı!

Betül
Modalife İlgisiz Kalıyor, Bu Ürünler İçin 96 Bin Para Verdik!

Modalife İlgisizKalıyor, Bu Ürünler İçin 96 Bin Para Verdik!

İsmail
Modalife Koltuk Takımı Sıkıntısı!

Modalife KoltukTakımı Sıkıntısı!

Ceylan
Modalife Yetkili Servisin Konu İle İlgilenmesi Ve Koltukların Değişmesi Lazım!

Modalife YetkiliServisin Konu İle İlgilenmesi Ve Koltukların Değişmesi Lazım!

Pelin

Öne ÇıkanKonular