19 Eylül 2023 12:50

Kendileriyle Instagram üzerinden iletişime geçip13 Eylülde sitelerinden sipariş verdim. Aynı gün içinde kargoya verildiği gözüken siparişlerimle ilgili ne bir kargo mesajı ne de bir geri dönüş alabildim. Başka hesaptan yazınca geri dönüş yapılıyor fakat sorun olan hesaptan yazınca geri dönüş alamıyorsunuz. WhatsApp üzerinden de yazdım ama ne tesadüf ki oradan da bir dönüş yok. Sıkışıklık olmuştur verilememiştir bu da önemli değil sorun geri dönüş yapmayıp dalga geçer gibi başka hesaplara cevap verilip yazılan hesaba dönülmemesi. İlla ki sorun mu çıkartmamız gerekiyor dönüş alabilmek için?

21 Eylül 2023 11:36

Şikayeti yazmamın üzerinden 10 dakika geçmeden aradılar. Stok sorunu olduğunu belirtip isteğimi sordular. Aynı gün içinde kargoya verdiler -sitede kargoda gözükünce kargoda olmuyormuş-. İletişime geçen hanımefendiye teşekkür ederim fakat hala - özellikle sosyal medya üzerinden- büyük bir iletişim problemleri olduğunu düşünüyorum, sipariş verildikten sonra ilgiyi kesip muhatap almıyorlar. Bunun dışında da ürünlerim gayet kaliteli geldi.

Elanur sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Gönderilmiyor, Satıcıdan Yanıtsız Kaldım

siparisim-gonderilmiyor-saticidan-yanitsiz-kaldim-2.jpg
siparisim-gonderilmiyor-saticidan-yanitsiz-kaldim-1.jpg

Rümeysa
16 Şubat 2024 16:23
Rana sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 17:28
Shiny Force İade Edildi Yazıyor