Kudbettin sonuçtan çok memnun

Mitsubishi Electric Klimamın Wi-Fi Bağlantı Sorunu Ve Garanti Kapsamı
22 Nisan 2024 10:09
Kudbettin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Mitsubishi Electric marka klimam, model MSZ-LN50VG2B-ET3, seri numarası: 3000161T, 04.04.2024 tarihinde monte edildi. Evimde mecloud adlı Wi-Fi ile çalışan bu sistem, bir hafta sonra Wi-Fi ile bağlantısını kaybetti. Bursa Nilüfer ilçesindeki Kahraman Teknik Servisi'ni 20 Nisan 2024 tarihinde aradım. Servis, cihazın montajını kendilerinin yapmadığını belirterek, arızanın giderilmesi için ücret talep etti. 10 yıl garantisi bulunan ve yalnızca 15 gün kullanılan bir cihaz için ücret istenmesi kabul edilemez. Yetkililerin bu duruma müdahale etmelerini talep ediyorum. Wi-Fi bağlantısının zaman zaman kesilmesi ve yılda 10 bin TL servis ücreti ödemek zorunda kalırsam, garantinin bir anlamı kalmaz. Yetkililerden cihazımın değiştirilmesini rica ediyorum. Aksi takdirde tüm hukuki ve kanuni haklarımı kullanacağımı bildiririm.

22 Nisan 2024 10:36 (Şikayetten 27 dakika sonra)
22 Nisan 2024 11:03

Sorunun çözülmesi ve garanti süresi içinde servisin vatandaştan neden para istendiğini açıkça vatandaşa bilgi verilmesi ürün satılırken özelikle yazılı olarak vatandaşa bilgi verilmesi ilerde hukuki ve kanuni yollar gerek kalmaksızın mağduriyetlerin sona erdirilmesi gerekir bu ücretin istenmesi markanızın güvenliğini zedeler yaklaşık yüz bin tl markaya para ödğyoruz kaldı ki diğer markaların klima fiyatı 29 bin ile en fazla 40 bin tl arasıdır bu Ürünün emsal ürünlerden üç kat pahalı olması nedeni nedir

24 Nisan 2024 14:37

Sn, Şikayetvar Yetkilisi, Değerli Müşterimizin talebi üzerine, 23.04.2024 tarihinde yetkili servisimiz tarafından gerekli servis hizmeti sağlanarak müşterimizin talebine konu sorun giderilmiştir. 444 7 500 klima.mitsubishielectric.com.tr

24 Nisan 2024 14:42

Müşteri hizmetleri operatörünü tebrik ederim çok ilgiliydi başarılar dilerim

24 Nisan 2024 14:59

Sağ olun başarılar diliyorum müşteri hizmetlerini ve yetkili servis elemanı Yasin kardeşime sevgiler selamlar ilgilendi Yasin bey çok ilgilendi Yer Bursa servis sarp iklimlendirme başarılar diliyorum alakasından dolayı bizi korumadı sorunu birlikte çözdük. Teşekkürler...

02 Mayıs 2024 15:14

Mitsubishi Electric Klima müşteri hizmetleri satış sonrası hizmeti berbat insan ilişkileri maalesef yok 20 gündür ek garanti belgesini doldurdum maalesef geri dönüş yok müşteri hizmetleri servisi arayın servis müşteri hizmetleri arayın kardeşim 100.000 TL klima aldım satış sonrası neden bu kadar müşterinizi dikkate almıyorsunuz daha önce de bu platformda yine benzer konuda şikayet ettim yani karşımda bilgi verecek bir muhatap bulamıyorum yani bu markadan herkes alırken bir daha düşünsün satış sonrası hizmet yok aldığınız mitsubishi markanız arızalandığında ya Beko veya Arçelik veya diğer markaların servislerini çağırmak zorunda kalırsınız en basit garanti süresi uzatma 20 gün hala ses yok arıza verildiğinde bir sene beklersiniz umarım adam gibi biri çıkar bilgilendirir

02 Mayıs 2024 15:22

Mitsubishi Electric Klima müşteri hizmetleri satış sonrası hizmeti hiç iyi değil insan ilişkileri maalesef yok 20 gündür ek garanti belgesini doldurdum maalesef geri dönüş yok müşteri hizmetleri servisi arayın servis müşteri hizmetleri arayın kardeşim 100.000 TL klima aldım satış sonrası neden bu kadar müşterinizi dikkate almıyorsunuz daha önce de bu platformda yine benzer konuda şikayet ettim yani karşımda bilgi verecek bir muhatap bulamıyorum yani bu marka yı almak pişmanlıktır satış sonrası hizmet yok aldığınız mitsubishi markanız arızalandığında ya Beko veya Arçelik veya diğer markaların servislerini çağırmak zorunda kalırsınız en basit garanti süresi uzatma 20 gün hala ses yok arıza verildiğinde bir sene beklersiniz umarım adam gibi biri çıkar bilgilendirir

03 Mayıs 2024 16:33

Sn, Şikayetvar Yetkilisi, Değerli Müşterimizin talebi üzerine, 03.05.2024 tarihinde yetkili servisimiz tarafından gerekli servis hizmeti sağlanarak müşterimizin talebine konu sorun giderilmiştir. 444 7 500 klima.mitsubishielectric.com.tr

03 Mayıs 2024 16:38

Teşekkürler

İbrahim sonuçtan çok memnun

Mitsubishi Electric Ürünün Arkasında Durmuyor

İbrahim
04 Eylül 2024 12:35
"Başda eren klima ve tüm mitsubishi electric ailesi konun çözümü için gayret sarfettiği için teşekkürler ederim. Sorunun çözümü için emeği geçenlerden teşekkürler ederim."
Bartu sonuçtan memnun

Bartu
26 Temmuz 2024 21:30
"Mağduriyetimin giderilmesinde yardımcı olup benimle ilgilenen Mitsubishi Electric İstanbul Genel Merkezi Marmara Satış Sorumlusu Kerem beye çok teşekkür ederim. Wi-Fi aparatı teslimatı ve montajı bugün itibariye yapılmıştır."
Erol sonuçtan çok memnun

Erol
02 Eylül 2024 17:40
"Teşekkürler"
Kudbettin sonuçtan çok memnun

Проблема с Wi-Fi подключением и гарантией кондиционера Mitsubishi Electric

22 Nisan 2024 10:09
"Mицубиси Электрик Клима обслуживание клиентов после продажи ужасное, человеческие отношения, к сожалению, отсутствуют. Уже 20 дней, как я заполнил дополнительный гарантийный талон, но, к сожалению, никакого ответа. Звоните в сервисное обслуживание клиентов, звоните в сервис, братец, я купил кондиционер за 100.000 TL, почему вы так не обращаете внимания на своих клиентов после продажи? Ранее я уже жаловался на эту платформу по аналогичному вопросу, то есть я не могу найти кого-то, кто бы дал мне информацию. То есть, каждый, кто собирается покупать этот бренд, пусть подумает дважды, после продажи обслуживания нет. Когда ваш кондиционер Mitsubishi сломается, вам придется вызывать сервисные службы Beko, Arçelik или других брендов. Самая простая процедура продления гарантии занимает 20 дней, и до сих пор нет никакого ответа. Когда возникнет неисправность, вы будете ждать год. Надеюсь, появится кто-то, кто объяснит ситуацию."