Nesibe sonucu yetersiz buldu

Nesibe
20 Nisan 2024 07:14

Ankara Metromall Missha çalışanları sadece ürün satmak için ürün gösteriyorlar ve cidden al da git der gibi davranıyorlar, özellikle g******* hanım (kendisinin önerisiyle farklı zamanlarda aldığım 5-6 ürün cildimi mahvetti). Artık cidden Missha'ya gidesim gelmiyor önceden çok sevdiğim bir marka olmasına rağmen. Spesifik bir sorun için ürün istiyorum ayak üstü benim sorunuma yardımcı olmayacak ürün öneriyorlar. Başlarda hiç böyle düşünmedim ne öneriyorlarsa onu aldım. Bunu gözlemlesem bile ürünle benim cildim anlaşamamıştır diye düşündüm. Çalışanlar için kötü düşünmek istemedim ama verdikleri her ürün mü cildimle anlaşamaz yani. Mesela cildimin normalde yağlı olduğunu ama retinol kullandığım için yoğun bir nemlendirici istediğimi söyledim ve benim cildime çok yetersiz kalıcak bir nemlendirici verdiler. Ya da yüzümdeki sivilceler için spesifik bir ürün istediğimde near skin serisini önerdiler ona da tamam dedim serinin üç ürününü aldım ve cildim mahvoldu. Cildim inanılmaz hassaslaştı ve kızardı. Asla eski haline getiremiyorum. Artık gerçekten Missha'nın yakınından bile geçmek istemiyorum. Çalışanları sadece ürün satmak için ürün öneriyorlar. Artık asla güvendiğim bir marka değil. Düzenli alışveriş yaptığım bir markaydı ama benim için artık tamamen bitti. Maalesef Missha markasına çalışanları yüzünden hiç güvenin kalmadı.

22 Nisan 2024 14:40 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba yaşanan durum adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Destek sağlayabilmek adına dönüşünüzü beklemekteyiz. Sevgiler.

Serap
11 Haziran 2024 10:40

Missha Mağazasında İlgisiz Ve Ters Davranış Hayal Kırıklığı Yarattı

Melike
09 Ekim 2025 20:49

Pelin
22 Şubat 2025 16:29

Missha Yanlış BB Krem Seçimi Ve Yetersiz Hizmet!

Ayşegül
05 Mart 2025 21:54
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Missha Cildimi Egzama Yaptı

Aslı