Burcu sonuçtan memnun

Miniso Mağazada Rahatsız Edici Takip

Burcu
21 Kasım 2024 21:00

Miniso Terracity
21.11.2024 tarihinde kızıma advent takvimi için minik minik hediyeler almak amacıyla dolaştığım Miniso mağazasında, bir bayan sürekli peşimde dolandı. Neyse dedim, en sonunda dayanamadım. "Ben size nasıl yardımcı olabilirim? " diye sordum çünkü artık rahatsız edici bir şekildeydi. Sanki hırsızlık yapacakmışım gibi aşağılanmış hissettim. Çalışana yeniden sordum: "Sürekli peşimdesiniz, rahatsız oluyorum" dedim. Bayan da "Müdürüm dolaşmamı istedi, ben de dolaşıyorum" dedi. Sonra kasaya giderken müdür mü, çalışan mı bilmiyorum, birbirleriyle bakışıp çak yaptılar. Arkamdan yapılan bu aşağılayıcı hareket beni çok üzdü. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Bir daha girer miyim, tavsiye eder miyim? Hayır.

22 Kasım 2024 09:42 (Şikayetten 12 saat sonra)
22 Kasım 2024 10:05
Burcu
22 Kasım 2024 15:38

Madem öyle ozman arkamdan neden bakışıp arkamdan çak yaptılar?

22 Kasım 2024 15:56
25 Kasım 2024 09:42

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza detaylı bir bilgilendirme yapmak için Miniso Terracity mağazamızda ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Miniso olarak, her müşterimizin rahat ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamasını önemsiyoruz. Saygılarımızla, Miniso Türkiye Müşteri Hizmetleri

25 Kasım 2024 09:43
25 Kasım 2024 13:26

Değerli Müşterimiz, Süreçle ilgili başka herhangi bir sorunuz ya da desteğe ihtiyaç duyduğunuz bir konu var mıdır? Sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla, Miniso Müşteri Hizmetleri Ekibi

27 Kasım 2024 10:33

Değerli Müşterimiz, Şikayetinizin çözüme kavuşmuş olması nedeniyle, şikayetinizi kaldırmanızı ve/veya çözüldü olarak işaretlemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Miniso Müşteri Hizmetleri Ekibi

Fatma sonucu yetersiz buldu

Fatma