Milli Eğitim Bakanlığı Okul Müdür Yardımcısı Yalandan Tutanak Tuttuklarını Söylediler

25 Eylül 2024 20:50

Silivri 75. Yıl Cumhuriyet orta okulu. Ben özel eğitim sınıfının velisiyim. Dün yaşadığım bir sorunla ilgili şikayetim var. Psikiyatri ve pedagogların eşliğinde daha doğrusu izniyle kızımı servise binmesini tek yönlendiriyorum. İstanbul'daki okulumuzda da bu şekilde yapıyordum servisine kendi başına binip kendi başına inip eve dönüyordu burada hostesle ilgili bir uyarı aldım aldığım günde adıma tutanak tutulduğu söylendi.

Müdür yardımcısı benimle iletişime geçip. Konuşma üslubu biraz kaba tabirle beni ikaz etti ama bundan öncesinde neden bu şekilde yapılıyor yapıyorsunuz diye aranıp sorulmadı kendi kafalarına göre. Adıma. Yalandan tutanak tuttuklarını söylediler. Müdür yardımcısı ***** ******. Servis hostesi ve şoförüne beni aramalarını ve çocuğu götürmeyeceklerini söylediler. Ben de bu durumda çok zor durumda kaldım biraz da uzak yerdeydim çocuk ortada kalacak diye bir şekilde yetişmeye çalıştım.

Bu konuda çok mağdur oldum. Ne olursa olsun önce benimle iletişime geçip bunun bana sorulup daha sonra bu tarz çirkin yaklaşımlar da bulundukları için. ***** ****** şikayetçiyim. Çok kaba bir tabiri var zaten kendisinin odasına gittiğimizde bile bir şey sorduğumuzda sinirli sert tavırları var. Ama ne olursa olsun bir özel eğitim sınıfı öğrencisini. Annesini arayıp bu şekilde biz çocuğunuzu almıyoruz eve bırakmayacağız demelerini doğru bulmuyorum.

Bunu teşvik eden de müdür yardımcısı ***** ****** olduğu için gerekenin yapılmasını istiyorum bence müdür yardımcısı olmaya uygun bir. Seviyede değil. İşini daha düzgün yapan. Velilere daha kibar tabir de davranan müdür yardımcıları istiyoruz. Ben çok üzüldüm kızım ortada kalacak diye sağ olsun müdürümüz çok güzel ilgilendi. Tabi müdürüm bundan haberi de yokmuş müdür bey bu konuda suçlayamaz gerçekten işini. Çok çok iyi yapıyor. Ama bununla ilgili ***** ****** ikaz ve uyarı yapmanızı istiyorum.

25 Eylül 2024 08:38

75. Yıl Cumhuriyet ortaokulu merhaba özel sınıf öğrencisinin velisiyim okulun müdür yardımcısı olan D*** a*** ile ilgili şikayetim var ben kızımı servise tek binmesi için gönderiyorum tabi bunu psikiyatri de yapmamı istedi ama ben onu beni görmeden takip ediyorum İstanbul'daki okula giderken de bunu yapıyordum servis hostesi ilk olarak bunun nedenini bana sormadan beni d*** hanım a söylemiş ve kendisi beni arayıp sert bir tavırla konuşma yaptı daha sonra da servis hostesine beni arayıp öğrencinizi artık almayacağız demesini istemiş bunun üzerine beni arayıp dediler ki öğrenciyi servise almıyoruz şimdi size sorarım bu tür olay bu şekilde mi çözüm bulur özel sınıf öğrencisini ortada bırakarak ben d*** hanım ın bu göreve laik olduğunu düşünmüyorum bir de bana yalandan tutanak tuttuklarını söyleyip göz dağı vermeye çalıştılar okul müdürü ile görüştüm böyle bir şey olmadığını söyledi tutanak yok dedi müdür bey sağ olsun çok güzel ilgilendi asla öğrenciyi açıkta bırakılmayacağını söyledi ama d*** hanım bayağı ortada kalsın velide zor durumda kalsın diye uğraştı ben kendisinin bu göreve uygun olduğunu düşünmüyorum d*** a*** bu konuda uyarılmasını özel eğitim öğrencisinin orta bırakılmayacağını öğretilmesini istiyorum

25 Eylül 2024 07:59

Silivri 75. Yıl Cumhuriyet ortaokulu Merhaba okulun müdür yardımcısı d*** a*** ile ilgili şikayetim var okulun özel sınıf öğrencisinin annesiyim okul servisinle ilgili sorun yaşadım ben psikiyatrimizin yönlendirmesi ile okul servisine kendisinin binmesini isteği üzerine servise tek yolluyordum İstanbul'daki servis te de bunu yapıyordum kızıma gözükmeden onu da takip ediyorum tabi bunu servis hostesi müdür yardımcısı olan d*** a*** a söylemiş kendisi de beni arayıp sert bir tavırda beni ikaz etti adıma tutanak tuttukları ile ilgili yalan söyleyeyim sözüm ona bana göz dağı vermeye çalıştı ve yetmez miş gibi okul hostesine beni aratıp çocuğunuzu servise almıyoruz demesi istemiş yani özel sınıf öğrencisinin annesine kızdı diye ortada bırakmaya çalıştı sizce bu yakışan bir hareket mi müdür yardımcısı diye görevini kötüye kullanmış sizce böyle bir şey doğrumu bir sorun varsa beni arayıp bunu böyle yapmayın derler ona kabulüm ama hiçbir ikaz da bulunmadan böyle şeyler yaparak beni sindirmeye rencide etmeye çalıştı d*** a**** bunun la ilgili gereğinin yapılmasını istiyorum bir özel sınıf öğrencisini ortada bırakma gibi bir yetkisi yok görevini olumsuz ve kötüye kullanıyor bu durumu ben müdür beyle görüştüm kendisi benimle çok güzel ve olumlu konuştu bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum ama d** a*** için gereğinin yapılmasını rica ediyorum

11 Eylül 2023 01:33

30 Kasım 2023 21:49