Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Zil Sesi Ve Müzik Çalması

16 Nisan 2024 13:17

Daha önce şikayet hattınızı arayarak kayıt oluşturmuştum ancak hâlâ aynı durum devam ediyor. Evimizde zil sesinin yüksekliğini bırakın, müzik sesinden duramıyoruz, anlayamıyorum. Bu nasıl bir uygulama? Başka okullarda yok da sadece burada mı var? Acil olarak gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

Emirhan
Emirhan

Aslında çocukları bu desibel yüksekliğindeki sese maruz bırakmak bile bir suç. Toplu davalar açılmadıkça bu iş çözülmez. Ben denk geldiğim etrafımdaki insanların çocuklarına bakıyorum bağıra çağıra konuşuyorlar. Hepsi bu sesten kaynaklı. Sağırlık bile yaşanabilir.

Mert
Mert

Bizim buradaki okulda da mevcut bu saçma uygulama. İnsanların hastası mı var gece çalışıp gündüz uyuyanı mı var diye düşünmeden böyle bir saçmalık yapmışlar. Okula gidip müdürle konuşunca da ''Çocuklar mutlu olmasın m? '' diye saçma sapan bir drama yapıp sanki ben çocukların mutluluğunu istemeyen bir insanmışım gibi laf kalabalığı yaptı. Bende birazdan videolu şikayetimi yazacağım ne işe yara bilmiyorum ama görelim.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Osmangazi Gazi Anadolu Lisesi Zil Sesi Seviyesinin Aşırı Yüksek Olması

27 Mayıs 2024 13:32

06 Kasım 2023 08:13