Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ehliyet Sınavından 68 İle Kaldım

29 Temmuz 2024 20:11

28 Temmuz'da sınava girdim. Soruların çoğunu bilmiyordum ve yaptım; doğruluğundan eminim. Tamam, yanlışlarım var ama neden 68 ile kalıyoruz ve herkesin başına geliyor? Neden bizi bırakıyorsunuz? Sınavda 1200 lira sınav ücreti yazık, günah. Kendi ülkenizin gençlerine, insanlarına bunu reva görüyorsunuz. Biz gençler yurt dışına gidince de 'ülkemizin gençleri yurt dışına kaçıyor, biz gelişemiyoruz' diyorsunuz. Neden kaçmayalım ki? Bu devlet bizi hak etmiyor. Biz sadece insan gibi yaşamak istiyoruz. Fazlasında gözümüz yok. Sınava girdiğim yerde 7-8 kişi 68 ile kaldı, 1-2 kişi değil ki. Bu şekilde kaç kişi kaldı Allah bilir. İnsanlar zar zor geçiniyor zaten, borçla harçla bir ehliyet almak Türk gençleri olarak hakkımız değil mi? Magandalık mı yapıyoruz trafikte? Hayır. Bizi Allah korkusu kalmamış, başımıza taş yağsa müstahaktır. Ben itiraz dilekçesi verdim. Arkadaşlar, siz de verin. Böyle böyle sesimizi duyuracağız, bir olacağız. Yapılan her şeye sessiz kalmayacağız. Allah görüyor her şeyi, merak etmeyin.

Hasan

Bende 66 ile kaldım net 75 in üstünde bekliyordum sonuca baktım ki 66 şaşırdım ama kesin eminim 70 in üstündeydi doğru ve yanlış yapılan sorularida söylemiyorlar bu işte bir şey var ama anlayamadım bence para kazanmak için bırakıyorlar milleti

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Lütfen Bu Konuda Çözüm Bulun

14 Nisan 2024 17:48