Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ehliyet Sınav Sonuçları

17 Temmuz 2024 23:04

Ehliyet almak için başvuru yaptığım ehliyet merkezine ait iki kitaba, ehliyet sınavı uygulamasına ve Youtube.com'da bulunan ehliyet sınavlarına hazırlayan videoları izlememe rağmen üç sınavdan 64, 64 ve 68 puan aldım. Üç sınava da çalışmama rağmen 70 puan barajını geçemedim. Ehliyet için başvurduğum yerin verdiği kitabın 30 soruluk testinden 28 doğru, uygulamalardan 50 sorunun 45'i doğru iken Milli Eğitim'in düzenlediği üç sınavdan nasıl kalabilirim? Açıklama yapın. Geçen sene sınava girenler, kurslarda verilen kitaptaki testlerin aynı soruları çıkıyor diyorlar. Üç sınavımda çalıştığım kitabın %5'i bile çıkmadı, ekstra çalıştım. Bu sorunu çözün.

Zekiye
Zekiye

Çalıştığın yerlerden 15 20 geliyor devamlı çalışıyoruz ama 3 kere kalmak nasıl oluyor 40 ilk kaldım 60 2 Cide 3 CÜ 46 aldım kalmak istemiyorum isimi gücümü bıraktım ders yaptım ama çalıştıklarımız yerden az geliyor ne kitap okumadık video bakmadığımız kalmadı ne de ne varsa çalıştık playdan da yükledik ama sizin dediğiniz gibi çalışmadığınız dediğin yerden demekle olmuyor 4 düncü dosya yakacağım ben keyifle ehliyet almıyoruz çoluk çocuk için ehliyet almak ve geçmek için 600 vara veriyoruz ayrı yerden kaldık 3 bin veriyoruz ama ben dosya yakmak istemiyorum kimse de istemez para yatırmaya kusura bakman da biz çalışıyoruz ama sizler çalışmadınız demeyin lütfen

Samed
Samed

Bunun tek açıklaması okuduğunu anlama becerinizin kötü olmasından kaynaklanıyordur. Oradaki sorular çok basit çünkü

Hasan
Hasan

Bende de aynı sorun 2 uygulamadan bir esutr 2 de geyik simgeli ehliyet sınavı sorularını neredeyse komple çözdüm ve 2 veya3 yanlışım oluyordu sınava girdim 75 in üstünde olduğundan emindim sonuca baktım 66 ve yanlış yapılan sorularda gözükmüyor doğrularda gözükmüyor bu işte bir şey var ama ben anlayamadım bence para için milleti bırakiyolar

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 3. Sınavdan Kaldım Var Olan Hatayı Ne Zaman Düzeltmeyi Bekliyorsunuz

12 Haziran 2024 20:29

13 Ağustos 2023 17:18