Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 3. Sınavdan Kaldım Var Olan Hatayı Ne Zaman Düzeltmeyi Bekliyorsunuz

12 Haziran 2024 20:29

Ehliyet sınavına girdim ve 3. sınav hakkımda kaldım. 60 puanla aralıksız çalıştım. İlk sınavda 60 puan aldım. A**** Sürücü Kursu'nun verdiği bilgiler üzerine çalıştım. A****'ın deneme sınavında 78, YouTube ehliyet sınav videolarında 90 puan aldım ve yine de kaldım. Sınavda çalıştığım yerden soru çıkmadı. Çıkan sorularda doğru olduğunu bildiğim şıklardan çok yanlış cevaplar vardı. Çalışmadan girsem zaten 60 puan alıyorum ama çalıştığım halde nasıl 60 puan alıyorum anlamış değilim. Doğru şıktan çok yanlış cevap olan şık var. Sorularla şıklar uyumlu bile değil. İlk sınavda 60, 2. sınavda 62, 3. sınavda yine 60 aldım. Bu nasıl oluyor? Sistemde sorun varsa düzeltin, sorularda sorun varsa düzeltin, sorulara bağlı şıkları da düzeltin. Ben kaç kez ehliyet alabilmek için sınava gireceğim, söyleyin bileyim. Zengin biri değilim ki ehliyet alabilmek için çalışıyorum. Kaybetsem de zaten zenginim, giden param olsun diye çalıştığım sınava kaybetmek amacıyla para vereyim. Kaybettikten sonra ne anlamı var ki bu hayatta çalışmanın? İstediğimi alabilmek için illa çalayım mı? Türkiye genelinde çalışarak da olsa istediğimizi, hak ettiğimizi alamayacaksak ne anlamı var ki çalışmanın? Bu hayatta bir kaybedersin, iki kaybedersin, çalışsan da çalışmasan da. Lakin ben bu girmiş olduğum 3 sınavda kaybettim. Çalıştığım halde neden çalıştığım yerden soru çıkmadığı için, neden sorularla şıklar uyumlu ve uygun cevap bulunan şık olmadığı için? Neden biz Türk gençleri olarak istediğimiz gibi bir hayat yaşayamıyoruz çalıştığımız halde? İtiraz ettim 2 defa, sonuç yok. Sistem hangi soruları yanlış yaptığımızı da göstermiyor.

Resul
Resul
12 Haziran 2024 21:11

Alkan sürücü kursu eğitim hocası ve verdiği çalışma programındandır dedim 1. Ve 2. Sınavda kalmamın sebebi eğitim 5 gün bu 5 2 saat sürüyor eğitim süresi alkanın çalışma programında 75-86 arasında puan aldım Youtube.com da bulunan ehliyet hocalarının sorularında 98 puan aldım bu sefer Milli Eğitim Bakanlığına ait ehliyet programında çalıştım konulara ve sorularını çözdüm 1000 soru aldım puan en düşük 76 orta puan 85 en yüksek aldığım puan 96 yani milli eğitimin şahsi ehliyet programından çalıştığım halde 4 sınav hakkımda sınavda nasıl 66 puan alabiliyorum anlamış değilim çalıştığım halde nasıl kalabiliyorum her girdiğim sınavda anlamış değilim çalışmasam tamam üstelik çalıştığım yer Milli Eğitim Bakanlığına ait

Bedirhan
Bedirhan

Reis son durum nedir aldın mı ehliyeti ben de aynı şekilde mağdurum çok çalışmama rağmen düşük puan alıyorum...

09 Aralık 2023 12:55

11 Temmuz 2023 01:28