Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Migros Sanal Market Hız Teslim Hizmet Dışı

08 Nisan 2024 18:29

Migros sanal market uygulamasında hızlı teslimat seçeneği 1 haftadır hizmet vermiyor hizmet bölgesi dışı yazıyor. 5 yıldır kullandığımız hizmet neden kapatılır? Ne zaman randevulu teslimata gelsem ertesi günü gösteriyor. İyi oradan sipariş vereyim bir gün sonra ürünlerin neredeyse yarısı bittiği/stokta olmadığı için teslim edilmiyor. Hele kampanya vs varsa zaten yararlanamazsın. Müşteri hizmetlerine durumu anlattım " bir inceleme talebi oluşturayım dedi sizi ararız dedi" ne arayan var ne soran. Hizmet dışı olarak bölgem işaretlenmiş. Bu bölgede trafik olmadığı için kuryeler çok hızlı çalışabiliyorlar. Migros hemen buraya hizmet veriyor orada ürün çeşidi çok az. Sanal market uygulamada mı hata var. Yoksa nedir. Sanal market hızlı teslimat neden kapalı/bölge dışı.

08 Nisan 2024 18:38 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

10 Nisan 2024 05:36

Cevabınızda verdiğiniz numara ile Zaten görüştüm size ulaştım çözüm için dönüş yapma sözünüzü tutmadığını için burda şikayet oluşturdum. Siz tekerleme bir cevap yazmışsınız. Şikayeti okumamışsın bile. Telefon ettiğime dair görseli de paylaştım. Görseli Sadece firma görsün seçeneğini seçmek bir hataymış şimdi anladım. Herkes görmeliydin. Migros bana sırtını dönmüş oldu. İyi bayram hediyesi oldu. Bugün bayram 1. Günü

Zek sonuçtan memnun değil

22 Haziran 2024 08:56
Demet sonuçtan çok memnun

Demet
02 Ekim 2023 01:26
"Şikayetim üzerine aradılar ve yaşadığım mağduriyet için özür dilendi. Teşekkür ediyorum."

Gökçe
08 Mayıs 2024 15:33

Fulya
20 Mart 2024 13:39
Migros Sanal Market Sebepsiz Sipariş İptali
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
15 Aralık 2024 12:38