Migros Hatalı Teslimat/ İlgisizlik

Rabia
01 Aralık 2023 15:34

Migros Sanal Market Milas Pomelon Mağazası 30/11/23 tarihinde teslim edildikten sonra müşteri hizmetlerinden Patos ürünümün 1 adet farklı geldiğini 44.90₺pembe domates almış olmama rağmen 24,90₺normal gönderildiğini değişim talep ettim. 1/12/23 saat 15:00 olmasına rağmen mağaza tarafından herhangi bir dönüş yapılmadı. Yaptıkları hatadan dolayı isteyici gibi ödemesini yaptığımız ürünlerin peşinde ne kadar koşmamız gerekiyor öğrenmek istiyorum. Söz konusu mağaza kaç seferdir bu ve buna benzer hatalar yapmakla birlikte mağazayı aradığımız zamanda herhangi bir muhatap bulamıyoruz. Kurumsal bir firmanın bu kadar lakayıt olması gerçekten üzücü, sanırım yakında biz de Migros pişmanlıktır diyebileceğiz.

01 Aralık 2023 16:00 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Migros Ticaret A.Ş.

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna
23 Temmuz 2023 17:37
Sara sonuçtan çok memnun

26 Kasım 2023 19:19
"Migros ilgilendi ve sorunu çözdü. Umarım bir daha ki seferinde şikayet yazmak zorunda kalmadan çözülür sorunlar. Migros ürünleri beğeniyorum ve sanal market üzerinden alışverişlerimi devam ettirmek isterim, bu yüzden de önemsiyorum ilgilenmelerini. Bütün Migros ekibine tesekkurediyorum."
Ali sonuçtan memnun

10 Ağustos 2023 13:50