Sinem sonuçtan memnun değil

Migros Asla Bir Muhatap Yok!

Sinem
30 Eylül 2023 00:31

Migros Hemen 313002093 sipariş numaralı siparişimde adet ile muz almıştım. Gelen muzun dışı tamamen yeşildi birini açtım ve sert olgunlaşmamış salatalık gibi muz çıktı. 11.09.2023 tarihinde Temsilci ile görüşerek ürünü muhafaza ettiğimi söyledim talep açtığını benden alınacağını dönüş olacağını belirtti. Sonrası derin sessizlik. 29.11.2023te yeniden aradığımda ise açık bir kayıt olmadığı söylendi inanamadım. Ürün artık küflenmişti ve atmak zorunda kaldım. Muhatabım yok. Migros beni çok feci halde yanılttı.

30 Eylül 2023 01:00 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Migros Ticaret A.Ş.

Sinem
30 Eylül 2023 01:02

Temsilciniz ürünü muhafaza etmediğinizde iade alamazsınız diyor. İlk görüştüğüm temsilciniz ise kayıt açıldı diyerek kaydımı oluşturmamış. 10 gün sonunda küflenmiş ürünün nesini muhafaza edebilirdim. Call center gerçekten yetersiz. Mağduriyetim hakkında dönüş bekliyorum.

Cemil sonuçtan çok memnun

Cemil
15 Eylül 2023 00:16
"Müşteri hizmetlerinin geri dönüşü ve kısa zamanda problemi çözdükleri içinde teşekkür ediyorum"
İdil sonuçtan çok memnun

İdil
09 Temmuz 2023 22:14
"Şikayetim çözüme ulaştı. Teşekkürler"
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
23 Haziran 2023 11:54
"İlginize çok teşekkür ederimmmm"
Migros Muz Yeşil Ve Olgunlaşmamış Gönderilmiş
Migros Muz Yeşil Ve Olgunlaşmamış Gönderilmiş
Kuzey sonuçtan hiç memnun değil

Kuzey
02 Ağustos 2023 16:40

Cagdas
06 Ocak 2024 18:15
Migros Ücret İadesi Yapmıyor.
Migros Kategorileri