Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Müdürünün Haksız Tavırları Ve İletişim Sorunları

Hamza
19 Ekim 2024 12:36

İstanbul Maltepe Süreyyapaşa MMM Migros Mağazasında alışveriş yapmak için gittim. Mağaza arabası ile mağaza reyonlarında alışveriş yaparken reyonların bazı kısmı dar olduğu için arabayı çaprazıma bıraktım. Reyondan ürün alırken biri aniden arabayı aldı ve bayağı götürdü. Ben de seslendim araba benim nereye götürüyorsunuz diye. Tabi uzakta olduğu için yüksek sesle söyledim. O kişi de bana neden bağırıyorsunuz bu şekilde söylüyorsunuz diye çıkıştı. Ben de neden habersiz arabayı alıp götürüyorsunuz dediğimde ise tartışma yükseldi. Kişiye mağaza görevlisi mi olduğunu sorduğumda mağaza müdürü olduğunu söyledi. Ben de davranışının ve yaptığının hoş olmadığını söyledim. Konuşma esnasında aramızda 5 metre mesafe varken mağaza müdürünün yanında duran güvenlikçi de bana ters ters bakıyordu. Ben de neden o şekilde bana baktığını söyledim. Güvenlikçi de "Bana da sarma" dedi. Bende konuşmasının hiç hoş olmadığını söyledim. Tartışma esnasında mağazadaki müşteriler ve diğer çalışanlarda olumsuz etkilendi. Mağaza müdürü olan bir kişi bu şekilde davranmamalı orası pazar değil iyi bir market. Maalesef mağaza müdürü bunu anlayamamış. Kısacası Mağaza müdürünün haksız tavır ve yaptığından şikayetçiyim. Gerekli özürü bekliyorum. Bu arada bu şikayeti Migros kurumsal sayfasında iletişim formundan göndermek istedim fakat bütün bilgileri doldurmama rağmen "Bilgilerin kaydı sırasında hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyin" hatası aldım. Bu hatayı iki gün boyunca bir çok denemem de aldım.

19 Ekim 2024 13:30 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
11 Şubat 2025 18:43
Migros Mağazasında Karşılaştığım Kaba Ve Tehditkar Davranış
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
25 Mayıs 2024 17:00
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Altıntepe Migros'ta Saygısız Çalışanlar

Nalan
03 Mart 2025 12:09

Aslı
25 Ekim 2023 15:09
Fatma sonuçtan çok memnun

Fatma
22 Ekim 2023 15:05
"Benimle iletişimde olan hanımefendiye çok teşekkür ederim kendisi çok nazikti titiz de ben konuyu unutmuşum bana defa geri bildirimde bulundu iletişimde kaldık 🌸 iyi çalışmalar diliyorum"

Migros Kategorileri