Miele Bulaşık Makinesi Kurutma Yapmıyor

Emre
29 Kasım 2023 19:05

Yeni Aldığım ve ilk kez kullandığım Miele Bulaşık makinesi Kurutma yapmıyor. Bütün tabaklar bardaklar içinde ıslak şekilde kalıyor. Parlatıcı eklememizi söylediler. Yaptık. Aynı sonuç. Servisten yetkili arkadaş geldi. Baktı programların süresini iki katına çıkardı yine de kurutma yapmadı. Ürünün değişimi için merkeze rapor tutturup gönderdik, merkez tekrar gidip bakılmasını fotoğraf çekilmesini söylüyor.

Değişim yapamayacağımızı söylüyor. Yeni evlendik evimizde 1 aydır bulaşık makinesi çalıştıramıyoruz elimizde yıkıyoruz. Defalarca aramamıza rağmen bizi mağdur ettiler. En iyi marka diye Miele yi tercih ettik gerçekten mağdur edildik. Kendi servis çalışanına güvenmeyen firma. Kaç kez servis çalışanı göndereceksiniz ben sürekli evime siz inanmıyorsunuz diye servis çalışanı mı çağıracağım. Ürün değişimi istiyoruz. Mağduruz.

30 Kasım 2023 09:09 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Emre A. Talebinizle ilgili Müşteri İletişim Merkezi yetkililerimiz en kısa süre içinde sizinle iletişime geçecektir. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Miele Satış Sonrası Hizmet Kötü

23 Haziran 2023 17:45

Miele Bulaşık Makinesi Motor Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

Günseli
31 Aralık 2024 15:44
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
26 Nisan 2024 19:33