21 Ekim 2024 07:05

Mayıs 2023 tarihinde Miele marka bir kurutma bir de bulaşık makinesi aldık. Bulaşık makinesi temmuz 2024 te temiz yıkamamaya başladı. Ağustos ayında aldığımız yerde aracılığıyla servis talebinde bulunduk. Gelip birkaç yıkama önerisinde bulunup gittiler.
Geçmezse arayın dediler. 3 gün sonra aradık tuzluk bozuk, Almanya'dan sipariş edeceğiz. Bir ay sürecek gelmesi
Diyerek bizleri yaklaşık 50 gün beklettiler. Ardından parça geldi. Makineyi alıp 5 gün parça takacağız diye servise götürdüler.
Bu kadar sure sonunda makine eve geldi. Bir nokta değişmez yok. Aynı şekilde yıkama yapmıyor.
Müşteri temsilcisinden değişimi talep ettim. İlk 6 aylık sıkıntılarda değişimi yapıyor larmış, ondan sonra yapamazlarmış. Müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmenin üzerinden 6 gün geçti, ne servis aradı ne de Miele.
Ama sorarsanız Alman malı dünya markası
Ürünün Şikayetvar aracılığıyla değişimi ya da iadesini talep ediyorum.

21 Ekim 2024 09:59 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın Feyza S. Talebinizle ilgili Müşteri İletişim Merkezi yetkililerimiz en kısa süre içinde sizinle iletişime geçecektir. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

23 Ekim 2024 08:20
23 Ekim 2024 08:28

Servis kontrole gelmedi ki

Esra sonuçtan memnun değil

Esra
02 Ocak 2024 10:07
Miele'den Bulaşık Makinesi Aldım Ama Montaja Zamanında Gelmediler.
Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Miele Satış Sonrası Hizmet Kötü

Berrin
05 Aralık 2023 10:15

15 Eylül 2023 12:53
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Ecem
17 Haziran 2025 12:37