Tahsin
23 Ekim 2023 16:07

2 Ekim 2023 tarihinde mieko. Com internet sitesinden almış olduğum ''Hifree G1 elektrikli Scooter '' tarafıma 3 gün sonra ulaştı. Sıfır kapalı kutu cihazımı açıp kurulumunu kılavuza göre yaptıktan sonra yapmış olduğum kontrollerde ön LED far ının çalışmadığını fark ettim. Hemen mieko teknik servisi arayıp çözüm ve garanti süreci kapsamında bilgi aldım fakat ilk başlarda ürün için iade kodunu bayağı uğraştırdılar. Bir sure uğraş sonucu teknik servis yetkilisinden aldım. Ürünümü ayın 8 i gibi mieko ya kargoladım. Telefonla kontrol sağladığımda ürün tamam, hazır, kargolanıyor gibi sürekli geçiştiriyorlar. Şimdi de teknik servis telefonlara bakmıyor. Üründen gayet kaliteli görünüyordu pek kullanma sürem olmasa da fakat mieko.com kesinlikle iletişim konusunu halletmeli. Ürün hakkında bilgi bile alamıyorsunuz. Ürünlerinin kesinlikle kontrolünü sağlamadan gönderiyorlar ve satış sonrası ürünlerinin arkasında durmuyorlar.

23 Ekim 2023 17:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, yaşadığınız problemin en etkili şekilde çözümlenmesi adına www.mieko.com.tr websitemiz üzerinden 'Canlı Destek' bölümüne yazarak bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Türkay
Türkay

Mieko da kaliteli görünüyor ama içi boş insanlarla dolu bir yer bunu görmüş olduk. Evdeki tüm elektronik ürünlerim Xiaomi veya alt markalarıdır fakat bundan sonra miekonun önünde geçmem. Her firmada sorun sıkıntı olabilir ama bunlar hukuku çiğniyorlar resmen. Kullanılmamış 0 cihazı yanlış renk gönderdikleri için değiştirmek istiyorum bana kargo ücretini sen ödersin kargo kodumuz yok diye yalan söylüyorlar.

Halil
Halil

İnanın şimdi alışveriş yapacaktım. Ama Allah işte içime doğdu. Dur bir araştırayım sonra alışveriş yapayım dedim. Şimdi buna rastladım. Alışveriş yapmaktan vazgeçtim. En iyisi bilindik bir yerden görerek almak daha mantıklı

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
24 Mayıs 2024 12:08
MIEKO Mieko Markasının Büyük Sıkıntıları
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
19 Mayıs 2024 14:38