Müge sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsasında Adil Fiyat Problemi Ve Zararımın Karşılanması

08 Eylül 2024 09:35

Mexc borsasını uzun süredir kullanıyorum. Fakat bu kaçıncı likidasyon seviyesine gelmeden işlemimi likide etmişler. Hiçbir grafikte likidasyon seviyeme iğne bile atmamış. Müşteri hizmetlerine yazdığımda adil fiyat diyorlar. Benim ekranımda bana gösterilen likidasyon fiyatı neden var o zaman?

Dün akşam neiroethusdt açtım, 21x likidasyon seviyem 0.1176 idi. Gece 0.1252'den likide etmişler, tüm kasam gitmiş. Bu kaçıncı, hiçbir sonuç alamıyoruz. Sürekli bir adil fiyat bahanesi bulmuşlar. O zaman likidasyon seviyesini adil fiyattan gösterin. Biz de önlemimizi alalım. Benim zararımı kim karşılayacak şimdi?

08 Eylül 2024 09:26

Mesela şu an bu coin pump yedi ve girişime yaklaştı zararsız çıkardım. Ama siz gece kasama çöktünüz resmen

08 Eylül 2024 21:22 (Şikayetten 11 saat sonra)
08 Eylül 2024 21:29

Benim gibi bir çok kişi var böyle her zaman yaptığınız şey. Liq fiyatını oraya yazmanın bir anlamı yok o zaman. Ayrıca zararıma Üzülmediğinize eminim amacınız zaten elimizdekini almak. Hiçbir borsa da o fiyata gelinmemiş neye göre indirip adil fiyatı ayarlıyorsanız bilmiyorum. Yaptığınız haksızlık hatta paraya çökme. Hiçbir şekilde haklı çıkamayacağımız belli. Yaptığınızı kabul etseniz şaşarım zaten. Kolayını bulmuşsunuz. Hesabımı kapatacağım her mecrada da bunu yayacağım

08 Eylül 2024 21:32

Ayrıca gönderdiğiniz kapanma 0.1252. Ama şu an foto en düşük 0.1256 yine liq seviyesi değil. Benim liq seviyem 0.1176 dı. Adil fiyat 0.1252 kapatmışsınız ekranda en düşük 0.1256

08 Eylül 2024 23:18
08 Eylül 2024 23:21
mexc-borsasinda-adil-fiyat-problemi-ve-zararimin-karsilanmasi-2.jpg
mexc-borsasinda-adil-fiyat-problemi-ve-zararimin-karsilanmasi-1.jpg

Peki neden 1.252 de kapandı görünüyor? 1.256 ise

09 Eylül 2024 00:16
09 Eylül 2024 00:27

Sonuç elde edemeyeceğimizi biliyorum. Beni inanılmaz mağdur ettiniz.

09 Eylül 2024 14:51

Merhaba Müge Hanım, öncelikle kaybınız için üzgünüz ancak ,yapılan tüm incelemelerde sistemsel bir hata olmadığı görülmekte. Bununla ilgili bilgiler sizinle önceki görüşmelerimizde bilgi ve görseller üzerinden de paylaşılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. MEXC Türkiye Resmi ŞikayetVar Ekibi

Yorumlar (6)

Hüseyin

Sistemlerinin ani fiyat değişikliğini algılamaması yatırımcının suçu değildir

Hüseyin

Beni durumum fiyat giriş fiyatının üzerinde iken sl emrim devreye girmedi ve likidite edildim her türlü hile var emir listesini ısrarla istedim paylaşım yapmıyorlar bu tür davranış yatırımcıyı yanıltıcı ve haksız kazanç elde etmeyi amaçlayan bir yöntemdir Elele vererek hakkımızı arayalım

Müge

Ona da cevapları hazır. Ani fiyat hareketlerinde emirleri algılamıyor sistem. Daha önce başıma geldi müşteri hizmetlerinin cevabı buydu

Hüseyin

Toplu olarak dava açalım bu emir listesini gösterin diyorum onu da vermiyorlar

Salih
Salih

Benzer bir durum ben de yaşadım bilerek yapıyorlar

Müge

Çok kişiden duyuyorum. Adil fiyat adı altında ve asla hiçbir itirazdan sonuç alamıyorum kimse. Olan küçük yatırımcının üç kuruşuna oluyor.

Tolga
27 Haziran 2024 16:48

Furkan
02 Aralık 2024 17:48
Can sonuçtan hiç memnun değil

Can
11 Nisan 2025 18:17