Eskişehir'den İstanbul'a Metro Turizm İle Kalitesiz Ve Daha Fazlası

Eskişehir'den İstanbul'a Metro Turizm İle Kalitesiz Ve Daha Fazlası
20 Mayıs 2024 00:50

Eskişehir'den İstanbul'a gidecek olan 20:45 Metro Turizm otobüsüne bilet aldık. Otobüs hareket saatine yaklaşık bir saat geç geldi. Otogarda hareket sırasında bir yolcu beklenmeden hareket edildi, gecikmeler için. Otobüs garı metro bilet satış elemanı ve otobüs şoförü tartıştı. Bilet satış sorumlusu bu durumu şikayet edeceğini, insanları böyle mağdur etmemesi gerektiğini belirtirken, şoför 'Git nereye şikayet edersen et, geç kaldım' diyerek ayrıldı. Geç kalınması bilet satış sorumlusunun sorunuymuş gibi davranıldı. Durun, daha bitmedi. Otobüsün iki katlı olması nedeniyle üst kattan üç kişi 'Oturacak yerimiz yok, bilet parası ödedik, hizmetimizi düzgün sağlayın' dediler. Ve tekrar bir tartışma çıktı. Otobüs koridorlarında ayakta yolcular ile şehirlerarası yolculuk yapıyoruz! Durun, yine bitmedi tabii ki... Polis kontrolünü gören şoför, ön koltukta oturan sivil kıyafetli ve sohbet ettiği kişi ile otobüs hareket halindeyken yer değiştirdi. Metro Turizm, otobüs ulaşım konusunda bulunduğu sektörde öncüyken, bu gibi insanları kadronuzda barındırmamanız gerekiyor. Hem video hem de bilet bilgilerini paylaşacağım. Yazıklar olsun size.

Bilet Bilgileri:
Gidiş (073483) 19/05/2024 (20:45) Eskişehir-Samandıra Tesisi
Koltuk No: 57
Referans: YBHPZF7;

08502223455 numaralı çağrı merkezimizden %7 indirimli bileti kaçırmayın.

Uygulamamızı indirmek için http://onelink. To/xt98ry linkini tıklayınız.
İyi yolculuklar dileriz. 08502223455 B001.

Bilal
Bilal

Bu firmanın başına hayvanat bahçesinden bir bozayı getirsen daha iyi yönetir.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 00:52
Semra sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 09:59

13 Nisan 2024 21:40