Erkan sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2023 23:00
Erkan'ın Teşekkür Mesajı
“Ürün yenisi ile değiştirildi. Teşekkür ederiz.”

12.12.2023 tarihinde Metro Grossmarket'ten aldığım 2.3 kg kıyma dış görünüş olarak mükemmel tazelikteydi. Ancak eve getirip baktığımda iç kısmının beklenmedik derecede koyu renkli olduğunu gördüm. Özellikle görünmeyen iç kısım çok koyu renkli ve tüketilemez durumdaydı. Büyük ihtimalle bozuk bir ürünle karıştırılmış. Uzun yıllardır güvenle alışveriş yaptığım Metro Grossmarket'ten böyle bir ürün çıkmasını beklemiyordum ve son tüketim tarihi de alışveriş yaptığım günün ertesi günüymüş, bunu da etin rengini gördükten sonra fark ettik. Son tüketim tarihi yaklaşan ürünler genellikle ayrı raflarda satılırken, bu ürün normal gıda rafında yer alıyordu ve markaya olan güvenimizden dolayı tarihe bakmadan satın aldık. Ancak eşim hamile olduğu için şükürler olsun ki yemeden fark ettik. Gıda şirketinin bu konuda daha sıkı denetlenmesini talep ediyorum.

14 Aralık 2023 09:50 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız problemden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizinle en kısa sürede iletişime geçiyor olacağız. Teşekkürler.

14 Aralık 2023 10:10

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız problemden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Çağrı Merkezimiz aracılığıyla tarafınıza gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Teşekkürler

14 Aralık 2023 21:26
Metro Market Bozuk Kıyma Satılması

Sabah arandım 35 saniye görüşüldü. Geri dönüş yapacaklarını söylediler ancak dönüş olmadı. Hatalarını düzeltmek için bile biz peşlerinden koşmak zorundayız...

17 Aralık 2023 12:06

Ürün yenisi ile değiştirildi. Teşekkür ederiz.

Nihat sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 18:48
Metro Grossmarket Bozuk Mal Satışı

22 Temmuz 2023 11:33

29 Kasım 2024 21:09
Bozuk Ürün Ve Kötü Müşteri Hizmeti Deneyimi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Metro Grossmarket Aldığım Etler Bozuk Çıktı, Param Çöpe Gitti!

21 Ağustos 2025 11:04
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Metro Grossmarket Metro Marketin Sinir Dolu Kıyma

05 Mart 2024 19:58