Metlife Emeklilik ve Hayat Kredi Kartı İşlemlerinde Bilgi Ve Onay Dışı Sigorta Uygulaması

22 Ağustos 2024 23:54490

Sonu 3465 olan Kredi kartıma bilgim ve onayım dışında Metlife Kart borcum güvende sigortası yapılmıştır. Benim haberim dahi olmadan 305.75 TL kredi kartımdan tahsilat yapılmıştır. Haksiz yere alınan bu tutarı tekrar iade etmenizi istiyorum. Aksi takdirde müşterisi olduğum hem ticari hem bireysel bütün kredi kartlarımı ve hesaplarımı iptal edeceğimi bilginize sunarım.

23 Ağustos 2024 08:06 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

29 Ağustos 2024 11:58

Müşterimiz ile görüşülerek konu ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

29 Ağustos 2024 12:07

Evet bilgilendirme yapıldı. Maalesef kredi kartı aktif olduğu zaman bu sigorta devreye giriyormuş biz bir şey yapamayız diyorlar topu Deniz banka atıyorlar ve seni iki arada bir derede bırakıyorlar. Benim bilgim ve onayım kesinlikle yoktu arkadaşlar. Diğer hiçbir bankada böyle bir uygulama görmedim. Kesinlikle bu bankayla olan bütün kartlarımı ve hesaplarımı iptal edeceğim.

Metlife Emeklilik Ve Hayat Denizbank Kredi Kartıma Yanlış Sigorta Ücreti Yansıtıldı

14 Ağustos 2023 11:42844

"Kısa sürede dönüş yaptığınız ve temsilcinizin yaptığı bilgi aktarımı gayet güzeldi teşekkür ederim :)"

Metlife Emeklilik Ve Hayat Kart Borcum Güvende Sigortası Geri Ödeme Yapılmıyor!

12 Haziran 2024 15:081.319

Metlife pişmanlıktır. Metlife kart borcum güvende sigortası yaptırdım. Her ay kredi kartımdan para kestiler. 6 ay sonra ...

Metlife Emeklilik Ve Hayat Para İade Talebi

1 Kasım 2023 19:542.481

Emekli maaşımı Denizbank'a taşıdığımda memur arkadaş kredi kartı borcum güvende sigortası adı altında Metlife sigortasın...

28 Ağustos 2023 10:38865

Denizbank kredi kartı borcumu güvence sigortası yapmış bilgim dışında, sigortayı iptal ettim ama Metlife sigorta geriye ...

Denizbank Kredi Kartı Borcum Ve Metlife Sigorta

Metlife Emeklilik Ve Hayat Metlife Tarafından İşletme Karta Yapılan Sigorta İptal Etmiyorlar

10 Mart 2024 00:231.303

"Teşekkürler"

Metlife Emeklilik Ve Hayat BES Paramı Geri Verin!

Metlife EmeklilikVe Hayat BES Paramı Geri Verin!

Muhsin
Metlife Üyeliğim Yok Denizbank Hesabım Da Yok

Metlife ÜyeliğimYok Denizbank Hesabım Da Yok

Eda
Metlife Emeklilik Ve Hayat Her Gün Arayarak Rahatsız Ediyor!

Metlife EmeklilikVe Hayat Her Gün Arayarak Rahatsız Ediyor!

Taha
Metlife Emeklilik Ve Hayat İletişim Çilesi