Ozlem sonuçtan çok memnun

Denizbank Ve Metlife Arasında Sigorta Yenileme Çıkmazı

Denizbank Ve Metlife Arasında Sigorta Yenileme Çıkmazı
22 Aralık 2024 18:32
Ozlem'in Teşekkür Mesajı
“En sonunda dikkate alarak sigorta iptalini yaptığı için firmaya teşekkür ederim.”

Denizbank İşletme kartım İçin Metlife dan zorunlu olarak yaptırılan sigorta, kartımı iptal edilmesine karşı ve Denizbank tarafından bildirilmesine rağmen tekrar yenilenmiştir. Metlife müşteri hizmetleri ile görüştüğümde topu Denizbank a atıyor, Denizbank ı aradığımda ise bildirdik ama Metlife iptal etmiyor diyor. En son süresi bitmeden önce bilgi verip iptal edilmesi ile alakalı Denizbank a yazılı evrak da vermeme rağmen tekrar "Metlife'tan sahip olduğunuz 28288041 numaralı İşletme Kart Hayat Sigortası poliçeniz yenilenmiştir." Diye mesaj geldi. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyor ve bu sigortayı dava hakkım saklı olarak şikayet etmek istiyorum.

23 Aralık 2024 08:00 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

27 Aralık 2024 12:35

Müşterimiz ile görüşülerek konu ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

Ozlem

06 Haziran 2024 22:39
Met Life Poliçe
Ahmetcan sonuçtan çok memnun

05 Mart 2024 15:32

Onayım Olmadan Yapılan Sigorta İşleminin İptalini Ve Bilgilendirme Eksikliğinin Giderilmesini Talep Ediyorum

21 Ağustos 2025 16:44
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmeyen Kart Üzerinden Yetkisiz Sigorta Poliçesi Oluşturulması Ve Bilgilerimin Silinmemesi

28 Ekim 2025 23:28

06 Nisan 2024 18:15