Yasin sonuçtan çok memnun

Metatechtr'den Sipariş Verdim, Hala Bekliyorum

19 Aralık 2024 15:00
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Yüksel bey konuyla ilgili sonuna kadar ilgilendi. Nazik ve güzel açıklamaları için teşekkür ediyorum. Ürünüm dediği şekilde kargoya verildi. İlgisine teşekkür ediyorum tekrardan. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.”

Metatechtr firmasından 28 Kasım tarihinde Bambulab A1 Combo 3D Printer siparişi verdim. Siparişimde 28 Kasım - 10 Aralık Ön Sipariş olarak geçiyordu. Fakat ayın 19u oldu. Defalarca aramama rağmen bu hafta işlemler bitiyor. Cumaya kadar kargo olacak deniliyor ve geçiliyor. Herhangi bir yetkiliyle görüşme şansınız yok hiçbir şekilde iletişim kurulmuyor. Cevaplar hep aynı ve sürekli oyalayıcı şekilde devam ediyor. Ticari olarak bir iş yapmak istedik ve Combo aldık. Yaklaşık 40 kg kadar filament satın aldım. Hala bekliyorum. Mağduriyetin giderilmesi adına bir adım atılmadı. Her aradığımda sizin sevkiyatınız gümrükte yaşanan sorunlardan ötürü 1 hafta sonra olacak şeklinde cevap alıyorum.

19 Aralık 2024 19:23 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Yetkilimiz ile yaptığınız görüşmede göstermiş olduğunuz anlayış ve ailemizin bir parçası olduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımızla, MetatechTR

Yasin
25 Aralık 2024 15:33