Mercedes-Benz Glb 200 4 Matx Arıza Verdi

05 Temmuz 2024 12:56

Aracım glb 200 4 çeker daha 16,000 km'de arıza verdi. Akü hatası verdi. Servise verdim. Parçanın gelmesi 15 gün süreceğini söylediler. Bu zaman zarfı içinde ikame araç istedim. Olmadığını söylediler.

Mercedes gibi bir markanın ikame aracı bulunmaması, ilgi alaka arama sorma olmaması şaşırttı. Verdiğim paranın karşılığını alamadım. Hiç memnun olmadım, dönüş yapan yok, ilgilenen yok.

Aracı satana kadar bin defa aradılar ama araç bozulunca ulaşamıyorum. Çok kötü Mercedes servisi.

06 Temmuz 2024 12:57

Ey Mercedes 16,000 km de kasnak kayışı nasıl kopar garanti süresi devam eden 2022 model Mercedes glb200 4 matic yazıklar olsun sağlam dediğiniz canımızı emanet ettiğimiz en pahalı en konforlu aracınız nasıl böyle bir hata verir kime söylüyorum mahkemeye ver yeni araba versinler ne fark edecek ki yine aynı Mercedes güvenlik sıfır sadece adı var ilgi geri dönüşüm servis hepsi birbirinden beter parça sanki yeni üretiliyor ya kardeşim kafa mı buluyorsunuz 20 gün süre diyorsunuz o da gelse bari parça yazık çok yazık insanları kandırmaktan başka bir büyüklüğün konforun yok bizim mağduriyetimiz ne olacak Mercedes bir ikame araç bile tahsis edemiyorsunuz tüh size

08 Temmuz 2024 09:22 (Şikayetten 2 gün sonra)
Işık
08 Temmuz 2024 10:03

16,000 km de garanti kapsamında olan aracımın hata vermesi serviste ki ustayı bile şaşırttı Mercedes de böyle hata ilk oluyor dedi kayış neden kopar anlamış değilim ama en büyük şikayetim ise garanti kapsamında olan aracım için ikame araç verilmemesi oysa ki ben Mercedes'i sadece konforu rahatlığı için almadım satış sonrası ihtiyacım olduğunda bana en iyi hizmeti Mercedes in vereceğini düşünerek aldım oysa ki çok ama çok yanılmışım bir ikame aracın olmaması zaten çok şaşırttı demek ki şehirler arası bir yolculuk yapsaydım bu arızayı verseydi aracım yolda kalacaktım Mercedes sadece araç satana kadar Mercedes miş onu öğrettiniz

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
08 Nisan 2024 11:11
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes 200C 4-matic AMG Arızası

Eda