Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Milas Mengerler Mercedes Benz Yetkili Servisi Tam Bir Fiyasko

27 Ağustos 2024 16:59

Eşimin aracını satın aldığımız günden beri Milas Mengerler Mercedes-Benz yetkili servisinde bakım, tamir ve onarımlarını yaptırıyoruz. Başka usta ve servis yüzü görmedi aracımız. Fakat 3 aya yakın bir süredir araç parça için serviste yatırıldı ve ortalama farklı işler için 150 bin TL parça parça para alındı. Buna rağmen 3 ay sonra servisten aldığımız aracımızda 100 km sonra aynı arıza ve ikazlar oluştu. Servis hatasını telafi edip özür dilemek yerine tekrar 30 bin TL sadece parça parası daha istedi. Biz de aracın 3 aydır zaten serviste olduğunu ve parça onarım ve tamir ücretlerini fazlasıyla ödediğimizi, hatanın çözülmesini talep ettik. Aracı tamir ederek teslim etmediler. Biz de aracımızı Mengerler'e bırakmak zorunda kaldık. Aracımız Milas Mengerler bahçesinde ve ne arayan ne soran var. Aracımızı 3 ay zaten pislik içinde tamirhanenin girişinde toz toprak içinde, güneşin alnında beklettiler. Şimdi bir 3 ay daha bekletmeyi planlıyorlar. Maddi ve manevi olarak bizi yıprattılar. Mercedes marka olarak kalitedir fakat kaliteyi yansıtabilecek yönetici ve çalışanlardan uzak bir servise emanet edilmiş Muğla Milas bölgesi ne yazık ki. Dava açmak için yeterince belge ve bilgi topladım fakat markanın dönüşünü dört gözle bekleyeceğim.

27 Ağustos 2024 17:08 (Şikayetten 9 dakika sonra)

29 Ağustos 2023 00:35
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 00:40

Berkalp
08 Ocak 2024 00:44
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Aylarca Teslim Edilmeyen Araç, Yüksek Ücret Ve Belgelerin Verilmemesi Mağduriyet Yaşattı

İsmail
14 Ağustos 2025 21:33