Tuğsal sonuçtan çok memnun

Meet2talk.online İletişim Sorunu

04 Ocak 2024 15:22
Tuğsal'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Büyük bir hevesle kayıt olduğum ancak sonrasında büyük hayal kırıklığı yaşatan işletme, 29 Aralık 2023 tarihinden bu yana yaşanan olayları kayıt olmak isteyenlere madde madde anlatacağım.

-29 Aralık tarihinde rutin oturumum için gittiğimde, her zamanki hocanın benim bilgimin dışında değiştiğini gördüm bu sorun değil olabilir, ancak değiştirdikleri hoca oturuma gelmedi 15 dakika bekleme ardından yetkili bir kişi nihayet geldi ve kusura bakmayın haberimiz yoktu hoca hastaymış diyerek telafi dersi alabileceğinizi yöneticiye isimlerimizi verdiğini söyledi. Ders için tüm programımı iptal etmeme rağmen, neyse dedik durumu anlayışla karşıladık.

-2 Ocak Salı günü Kadıköy iletişim numarasını arayıp WhatsApp uygulamasından mesaj attım dönüş olmayınca, Beşiktaş ve Mecidiyeköy numaralarını aradım, Beşiktaş binası yetkilisi dönüş olmamasın nedeninin Kadıköy grubunun toplantıda olması olduğunu söyledi. Toplantı da olunca yetkili bir kişinin sorumlu olarak görevlendirilmemesi garip olmasına rağmen tamam dedik.

-3 Ocak Çarşamba günü Kadıköy yetkilisini tekrar aradım WhatsApp uygulamasından yazdım tekrar cevap alamayınca, önceki gün de kendini yönetici olarak tanıtan hanımefendiyi aradım, kendisi konuyu halledeceğini ve haklı olduğumu söyledi, Kadıköy yetkilisi saat 14.00 gibi beni aradı, size ulaşılamıyor bir şey mi oldu dediğimde bu telefon diğer arkadaşın telefonu eğitimde olduğu için cevap alamadınız diyerek konuyu kapattı, telafi dersini eklediğini ve diğer rutin dersleri aynı hocalarla ayarlayacağını ve bana haber vereceğini iletti. Aradan geçen 2 saatin ardından arayan soran olmayınca online sitelerindeki ders durumuna baktım ve derslerimin farklı tarihlerde farklı hocalara verildiğini gördüm bunun üzerine yönetici hanımefendiyi aradım yine toplantıda olduklarını durumu çözeceğini iletti bu arada Kadıköy temsilcisi toplantıdan çıktığını birazdan arayacağını söyledi:) tutarsız bir durum yaşandı yani, neyse bu tutarsız durumdan sonra yönetici hanımefendiye ulaştım, cumartesi dersinin rutin olduğunu ancak cuma için 8 kişilik oturum aldığımı ve talep ettiğim hocanın 6 kişilik oturumda olduğunu buna katılamayacağım söyledi. Tamam dedim ancak martta aldığım paketi iptal etmek istediğimi söyledim, tamam ben bir muhasebeyle görüşeyim yarın size haber vereyim dedi,10 dakika sonra aradı ve ben görüştüm sizin dersleriniz tekrar rutine dönecek dedi, Web sitesinde düzeltme olacakmış, (Herhangi bir düzelme yoktur).

05 Ocak 2024 07:13

Düzeltme yapılmış, tekrar eski duruma getirilmiştir. Teşekkürler.

05 Ocak 2024 07:14

Teşekkürler

05 Ocak 2024 11:53 (Şikayetten 20 saat sonra)

Anlayışınız için biz teşekkür ederiz Tuğsal bey, Harika bir Meet2Talk deneyimi yaşamanız için her zaman yanınızdayız. 💚

Koçluk Ve İletişim Eksiklikleriyle Hayal Kırıklığı

16 Ekim 2024 23:30
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

Kürşat
23 Ekim 2023 18:12
GoStudent Üyelik İptali; Zam Yapmamızı Bekliyorlar 36 Henüz Yarısına Gelmedik
GoStudent Üyelik İptali; Zam Yapmamızı Bekliyorlar 36 Henüz Yarısına Gelmedik
Bahadırhan sonuçtan hiç memnun değil

Kurs İptali Ve Ücret İadesi Taleplerime Yanıt Alamıyorum

Bahadırhan
24 Temmuz 2025 16:16
kurs-iptali-ve-ucret-iadesi-taleplerime-yanit-alamiyorum-4.jpg
kurs-iptali-ve-ucret-iadesi-taleplerime-yanit-alamiyorum-3.jpg
kurs-iptali-ve-ucret-iadesi-taleplerime-yanit-alamiyorum-2.jpg
kurs-iptali-ve-ucret-iadesi-taleplerime-yanit-alamiyorum-1.jpg

27 Temmuz 2023 09:39
Harun sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 16:26