Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Medtronic Kalp Pili Kontrolü İçin Muhatap Bulamıyorum

11 Temmuz 2024 14:34

2017 yılında Biotronik marka kalp pili takılmıştı. Antalya'da yaşadığım için bu markayı bulmakta zorluk çekiyordum. Kontrollerim için Samsun'a gitmem gerekiyordu. Yaklaşık 1 ay önce pilim değişti, Medtronic takıldı ama yine aynı şekilde hiçbir şekilde karşımda muhatap bulamıyorum. Hangi hastanelerde kontrol yapıldığına dair bilgi verilmiyor. İletişim numaraları dahi yok. Biotronik'i değiştirdiğim için çok pişmanım. En azından hangi hastanelerde kontrol yapıldığını öğrenebiliyordum.

Esra
Esra

Evet şehir hastanelerine para kazandırmak için bu firmayla anlaşmışlar! Üniversite hastanesinde Biotronik marka pil sorunsuz kullanıyorduk. Pil değişim zamanı gelince ücretsiz değişim için şehir hastanesine yönlendirildik zorunlu olarak. Çünkü üniversiteleri paralı hale getirdikleri için! Ve maalesef ki anneme medtronic marka bozuk pil takmışlar. Her pil kontrolünde yüzde yüz dolu diyorlardı. Kalbin Ef değeri 45 iken pil çalışmadığı için 25 e düşmüş. Bunun sorumlusu kimse hesap verecek!

Nazan
Nazan

Böyle bir şeyle karşılaştığınız için çok üzüldüm öncelikle. Ama maalesef söylediğiniz gibi her yerde medtronic takmak istiyorlar artık o daha iyi diyerek. Ben biotronikten gayet memnundum. İnşallah sorununuzu bir an önce çözersiniz

26 Ekim 2025 19:30
Biotronik Biyomedikal Kalp Pili Kontrolü
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 11:03

Kalp Pili Kontrolü İçin Muhatap Bulamıyoruz