Sevil sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 11:03

Annemin kalp pili var. Medtronic marka. 6 ayda bir pil kontrolü yapılması lazım. Ancak ne firmaya ulaşabiliyorum ne de taktırdığımız Bahçelievler Medical Park'tan yanıt alabiliyorum. Sadece öğrenmek istediğim, Medtronic firması Balıkesir ve İzmir'de hangi hastanelerde hangi günler saat kaçta kontrol yapıyor. Annem 87 yaşında, pili 2018'de taktırdık ve 3,5 senelik pil ömrü kaldı. Problemime çare bulmak bu kadar mı zor?

02 Eylül 2024 11:10

Annem M*** T*** a 2018 yılında Medical Park Hastanesi Bahçelievler İstanbul'da Metronic firmasına ait Dr. B*** A*** tarafından kalp pili takıldı. Biz Burhaniye Balıkesir de yaşıyoruz. Geçen seneye kadar sorunsuz İzmir de Yeşilyurt Devlet hastanesinde kontrolü yaptırıyorduk. Ancak her seferinde hangi gün ve saatte orada pil kontrolü yapıldığını öğrenmek problem oluyor. Bu sene Balıkesir'de yaptırmak istedik yakın diye çünkü annem 87 yaşında ve pil ömrü 3,5 sene kaldı dediler. Ancak ne Metronic firmasından ne dd Balıkesir ve İzmir deki özel ve devlet hastanelerinden bilgi alamıyorum. İlgili kurumların pil kontrolü için hangi gün ve saatte hangi hastanelerde kontrol yaptıracağımız bu kadar mı zor.

Kalp Pili Kontrolü İçin Muhatap Bulamıyoruz

25 Şubat 2025 21:26
Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Medtronic Kalp Pili Kontrolü İçin Muhatap Bulamıyorum

11 Temmuz 2024 14:34