Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Meditouch Beauty Ataköy Şubesi Danışanını Mağdur Ediyor

04 Haziran 2024 18:31

13.03.2024 tarihinde meditouch beauty Ataköy şubesinden lazer epilasyon paketi aldım ve ödememi peşin olarak gerçekleştirdim. O gün bana verilen 1.5 ay sonraki randevu tarihinde müsait olmadığım için randevumu 13.05.2024 tarihine erteledim. Çağrı merkezi ekibi tarafından 15.04.2024 tarihinde aranıp yarınki randevunuza gelecek misiniz sorusunu aldım. O tarihte benim randevum olmadığını söylediğimde bir karışıklık olduğunu ve benim randevumun 13.05 tarihinde olduğunu, o tarihte gelmem gerektiğini söylediler. 13.05.2024 08:30'da randevuma gittiğimde ise iptal etmediğim halde benim randevumun iptal edildiğini, o an klinikte boşluk olmadığı için beni alamayacaklarını söyleyip beni gönderdiler. 27.05.2024 tarihine yeni bir randevu oluşturdum. Bu sefer de çağrı merkezi ekibi 25.05.2024 tarihinde bana mesaj olarak seans detaylarını ve randevumu bildirdiğinde seans detaylarının benim paketim olmadığını, paketim dışında başka işlemlerin de olduğunu gördüğümde çağrı merkezini aradım. Beni yine başka bir danışanla karıştırdıklarını söylediler. 3 ay boyunca sürekli başka bir danışanla hem randevularım hem de satın aldığım paket karıştı. Kliniğe ilk defa 13.03.2024 tarihinde gitmeme rağmen geçen sene ağustos ayında q-Switch işlemi yaptırmış gözüküyorum. Tüm bunları açıkladığımda paramın iadesini istediğimde bana iade yapılacağını söyleyip 10 gün boyunca sürekli beni oyaladılar. Bugün aradığımda ise iade yapılacağını söyleyip benden IBAN bilgilerimi istediler. Daha sonrasında o***hanım 3 aylık süreçte beni ilk defa arayıp para iadesinin sadece sağlık sorunları nedeniyle yapılacağını söyleyip, özürler dileyerek yeniden randevu oluşturmam gerektiğini söyledi. Anlaşmaya varamadığımızda ise gün içinde aranacağımı söyleyip telefonu kapattı. Saatlerdir hiçbir şekilde geri dönüş alamıyorum, telefonlarıma da cevap verilmiyor. Hiçbir şekilde danışanının asıl sorununu çözmeye odaklanmayan, çalışanlarının birbirinden haberi olmayan, iki danışanı birbirinden ayırt edemeyen, üç ay boyunca ödenen parayı döndüren bir klinik.

Şevval sonucu yetersiz buldu

Şevval
08 Mayıs 2024 12:12

Meditouch Beauty Ataköy'de Randevu Ve İade Sorunu!

İrem
20 Mayıs 04:53
Gülçin sonuçtan çok memnun

Meditouch Beauty Ataköy Çözülemeyen Randevu Sorunları

Gülçin
05 Haziran 2024 15:07
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

İade Talebim 7 Aydır Sonuçlanmadı İletişim Sağlanmıyor

Hatice