Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Medila Güzellik Peşin Ödediğimiz Seansları Uygulamıyor

12 Ağustos 2024 14:01

Pandemi öncesi kaydımı yaptırdığım ve buz lazer epilasyon işlemi için devam ettiğim ancak komple paket parasını ödememe rağmen kalan seanslarım artık yapılmıyor. Firma devir edilmiş ve alan kişi de eski müşterileri türlü türlü sebepler yaratarak kabul etmiyor. Ödediğim hizmetin tamamlanmadı ve alacağım mevcut. Sizler devir ederken müşterileri bilgilendirmiyorsunuz sonra müşteri neden 3 ay gelmedi diyorsunuz. Eski firma sahibi çalışanları bizlere randevuları verirken belli kriterlere göre veriyor ve yazın leke oluşmaması için lazer atışı yapmıyorlardı. Ayrıca ince tüyleri gören diğer makinenin Kızılay şubesine gelmesi bekleniyordu. Bu süre bizim sağlığımızla ilgili ama yeni alan firma sahibi ticari baktığı için müşteriye sadece bunu bahane ederek işlem yapmıyor. Ödediğimiz ücreti küçümseyerek müşterinin hakkını alıyor.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Epilasyon Paketinde Kalan Seansların İptali

03 Ocak 2025 10:29

Rana The Beauty Bar Lazer Epilasyon Sorunu Ve İlgisizlik

04 Haziran 2024 22:08
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 11:53
Ebru sonuçtan çok memnun

Bm Beauty Center Aldığım Paketi İptal Etti

03 Mayıs 2025 22:31
"B**** hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Bana verilen iptal bilgisi işletmenin sahibi olan B**** hanımın bilgisi dışında herhangi bir personel tarafından yapılmış. Aldığım hizmetten memnundum ve almaya devam edeceğim. Memnun olduğum bu işletmeden yeniden hizmet alacağım için sevindim. Teşekkürler B****r hanım."
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Mihrap Güzellik Merkezi M***** Beauty Güzellik Merkezi Tarafından Yaşadığım Mağduriyet

08 Mayıs 2024 18:09