Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Mihrap Güzellik Merkezi M***** Beauty Güzellik Merkezi Tarafından Yaşadığım Mağduriyet

08 Mayıs 2024 18:09

Sınırsız lazer dediler daha tüyler bile dökülmeden bir daha gelmeyeceksin bitti dediler!
Eylül 2023 tarihinde sınırsız lazer epilasyon adı altındaki kampanyalarına para yatırdım. Son seansım Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Ve bana artık seansa gelemeyeceğimi söylediler. Biz 8+2 çalışıyoruz artık dediler. Her şey kanıtlı benim paramı yatırdığım ayda belli. Daha 10 seans bile olmamışken bana gelme dediler. Lazerden de kesinlikle verim alamadım. Son seansımda alet değiştirip istemediğim alet olan buz lazere 2 saat beklettikten sonra soktular. Ben M***** isimli yöneticiye bunları söyleyince seni zorla mı soktuk girmeseydin dedi. Son seansımda ek olarak lazeri yapan kadın listede ismi olmamasına rağmen erkek arkadaşını lazere soktu. Erkek içeride tam bir saat kendine lazer aletini kullanarak yaptı. Çıktığında her taraf çok kirliydi. Ben bu şikayetlerimi onlara söyleyince sen bizi tehdit mi ediyorsun seni zorla mı soktuk gibi ağza alınmayacak laflar edip telefonu kapattılar. Ben gerekli tüm yerlere şikayetimi yapacağım. Kimseye de burayı önermiyorum.

06 Eylül 2023 14:17
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Epilasyon Paketinde Kalan Seansların İptali

03 Ocak 2025 10:29