Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Özel Hastanede Anjiyo Sürecinde Yaşanan Ücret Ve Fatura Sorunları

13 Kasım 2024 21:12

01.11.2024 tarihinde Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne gittim. Yaptığım tetkikler sonucunda anjiyo olmam gerektiğini söyleyip devlet hastanelerinde yer olmadığını, sadece özel Medical Park Hastanesi'nin müsait olduğunu söyleyip beni ambulansla oraya sevk ettiler. Medical Park Hastanesi'ne gittiğimde doktor beye benden ekstra ücret alacaksanız ben evime gideceğim, emekli bir insanım, gücüm yok dedim. Doktor beyler benden ücret alınmayacağını söylediler. Sonrasında ben daha önce kolumdan anjiyo olduğumu ve stent takıldığını söyledim. Bana koldan yapılırsa ekstra 10 bin tl istediler, ben de yok kasıktan yapın dedim. Anjiyo işlemi başladı. Damarımın %90 tıkalı olduğunu, stent takılması gerektiğini söylediler. Eğer devletin verdiğini takarsak ücretsiz, eğer Avrupa takarsak 35 bin tl olduğunu söylediler. Ben devletin verdiğini takmalarını istediğim halde, onlar kapıda bekleyen çocuklarımı çağırıp damarı gösterip %90 tıkalı, stent takılması gerekiyor, devlet ücretsiz, Avrupa 35 bin tl deyip pazarlık yaptılar. Beni sedyede kanlı gören çocuklarım tamam deyip fiyat için doktorlarla pazarlık yaparken ben karşıdan görüyorum. Arada anjiyo yapan doktor kafasını içeri sokup tekrar bana dönüyordu. Bir de çocuklarıma acele edin falan gibi psikolojik baskı yapıyorlardı. Çocuklarım beni o halde gördükleri için ve doktorların psikolojik baskısından dolayı 30 bin tl'ye anlaşmışlar. 02.11.2024 tarihinde taburcu olmadan önce ödemeyi istedikleri için ödemeyi çocuğum yapmış ve taburcu işlemleri gerçekleşti. Ama fatura falan verilmedi. 1 hafta sonra kontrole gelin dedikleri için 08.11.2024 tarihinde Medical Park Hastanesi'ne gittik. Kayıt yaptırırken EKG çekilmeniz gerekiyor, fiyatı 850 TL deyince istemedim. Doktor sırası geldi, muayene oldum çıktım. Oğlum ödemeyi yaptığı yere gidip ben yapılan işlemin, takılan stentin ödediğim tutarın faturasını almak istiyorum dedi. Satın alma henüz faturayı kesmemiş, 15-20 dakika beklerseniz verelim dedi. Tamam dedik. Sonra sıkıntı var, siz isterseniz doktorun sekreterinden epikriz raporunuzu alın, stent adı falan orada yazıyor, siz mail adresinizi verin. Kaydedelim, fatura kesildiği gibi size iletelim denildi. Tamam dedik, ayrıldık hastaneden. En son uygulama üzerinden şikayet edince aradılar, şikayet oluşmuş, geri dönüş oldu. Önce benden ne kadar ücret ödediğimi sordular, söyledim, sonra bizde daha fazla görünüyor, o yüzden kesilmemiş diye söylendi. Daha sonra aradıklarında KDV farklı çıkmış denildi ve bugün bu saate kadar hala fatura kesilmedi.

19 Kasım 2024 08:52 (Şikayetten 5 gün sonra)
Hüseyin
Hüseyin
08 Aralık 2024 16:43

Pardon ama acaba neyi sonuçlandırmaya çalıştınız

Anti
Anti

Medical Park hastaneleri kapatılmalı! Acil! Bu hastaneler parayı insan sağlığının önüne koymuş ticarethanelerdir.

Ender
Ender

Merhaba aynı durumu biz de annem için tokat Medical Park hastanasinde yaşadık. 112 tokatta 2 tane devlet Hastanesi varken bizi özel hastanenein kucağına attı ve aynı acil ambulans ile gidilen yerden 65 TL anjiyo ve stent parası ödedik. Sağlık Bakanlığına şikayette bulundum ve konunu çözümünü bekliyorum. Televizyonlarda hasta garantili hastaneler cümlesinin anlamını yaşayarak daha iyi anladım. Henüz Anlamayanlara örnek olsun diye yazdım.

Yalçın sonuçtan çok memnun

14 Şubat 2024 20:24
"Fisun hanım tekrar teşekkürler..."
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Acil Ameliyat Öncesi Yüksek Ücret Ve Fatura Mağduriyeti Yaşadım

18 Haziran 2025 17:24
Şeydanur sonuçtan çok memnun

10 Kasım 2023 10:17
"Destek ve yardımlarınız için teşekkür ederim"

Medical Park Hastanesi Kategorileri