Yasin sonuçtan çok memnun

Medical Park Check Up Ön Ödeme Ücret İadesi Hk.

23 Aralık 2022 17:00
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler ilginiz için ücret hesabıma yattı”

Medical Park Check Up için ön ödeme yaptım. Sonrasında gördüğüm lüzum üzerine iptal işlemlerini müşteri hizmetlerine ilettim. Onlar ise WhatsApp üzerinden IBAN bilgilerimi isteyip 10 gün içerisinde iadenin hesabıma yatacağını iletmelerine rağmen üzerinden 45 günü geçti. Her aradığımda da "ilgili birime ilettik onlar size dönecek" cevabını alıyorum fakat ne arayan var ne soran.

Yatırdığım ücretin üstüne mi yatılmaya çalışıyor ki Check up süresinin geçerlilik süresini doldurmaya mı çalışılıyorsunuz anlamıyorum. Çünkü yıl sonu Check Up süresi bitecek.

Yani bir kuruma yakışmayacak bu durumun acilen düzeltilip tarafıma iadenin gönderilmesini talep ediyorum.

Yasin
27 Aralık 2022 17:09

Ücret yattı. Teşekkürler

27 Aralık 2022 17:21 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Yasin K. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

Yasin
29 Aralık 2022 09:32

Teşekkürler ilginiz için ücret hesabıma yattı

Check-up İptalinde Geciken İade Süreci Mağduriyeti

17 Haziran 17:54