Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 18:30

Media Markt'tan 30.11.2024 tarihinde internet sayfasından 2 adet Samsung A15 telefon siparişi verdim. Ürünüm kargoya verildi dendi ve bugün, 3.12.2024 tarihinde, 'iade oluşturulmuştur' diye mesaj atarak bana dönüş yapıldı. Madem bu telefon alındı, sitenizde var, neden gönderimde iade oluşturan kim? Müşteri temsilcisini aradığımda 'iade sebebi yazılmamış' demesi... Bu nasıl bir alışveriş? Mağdur etme, bekletme; insanı anlam veremedim. Sipariş numaram: 241188013. Gelen mesaj: 'Numaralı siparişinizdeki aşağıdaki ürünlerin iadesi alınmıştır.' Bu şekilde kim iade ediyor? Kendi kendine neden bu kadar bekletiyorsunuz ve web sayfanızda halen daha satılan bir telefon? Yetkililerin bu durumu çözmesini talep ediyorum. Teşekkür ederim...

03 Aralık 2024 18:38 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhaba Mustafa Ö. “Media Markt'tan Sipariş Verilen Telefonlar Neden İade Edildi?” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

04 Aralık 2024 19:04

Sayın Media Markt bana müşteri temsilcinizin dediği stokta yokmuş o yüzden bu kadar sure içerisinde gönderildi deyip sonra kendileri ben iade etmişim gibi gösterip iade etmeleri tüm yasal haklarımı kullanacağım böyle bir satış politikası olamaz kusura bakmayın. Kim buna sebepse bedelini ödesin işini düzgün yapsın kusura bakmayın 4 gün beni kargo geliyor diye beklettiniz. Bir de iade işlemi yapıyorsunuz kendi kendınize.

09 Aralık 2024 11:21

Merhaba Mustafa Ö. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 241205-020506 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

11 Aralık 2024 18:01

Merhaba Mustafa Ö. 241205-020506 kayıt numaralı “Media Markt'tan Sipariş Verilen Telefonlar Neden İade Edildi?” başlıklı talebiniz ile ilgili sizinle iletişime geçilmiş ve bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Mediamarkt

17 Aralık 2024 11:54

Bir kod veriyorsunuz telefonun 1 tanesi stokta var diğeri renk farklı onu bile alamıyoruz yanı nasıl bir iş yapıyorsunuz halen verdiğiniz kod la ne telefonu ne renk farklı olan bir telefonu alabılıyoruz. Habire aranıyorum Media Markt tarafından ama sonuç halen koca bir 0 sıfır...

17 Aralık 2024 18:03
media-markttan-siparis-verilen-telefonlar-neden-iade-edildi-1.jpg

Kod uygalanmiyor

19 Aralık 2024 19:52

Sayın Media Markt çalışan arkadaşlar her gün arayıp problemi çözecekmiş gibi kod geldi mi deyip kodun bile ise yaramadığı telefon genel olarak kod verilmemesi nasıl bir online alışveriş yapılıyor düzeltiyoruz deyip ama hiçbir şeyin yapılmaması.

Hasan
Hasan

Fiyatı artan ürünleri iptal ediyorlar, hiç yakışmadı

Ss Aa
Ss Aa

Zam yapmışlar ondan iade ettirmişler bize. Tüketici Hakları'na şikayet ettim bana da aynısını yaptılar

Peki bir sonuç aldınız mi. Bende şikayet edeceğim.

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 15:31
Ali sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2025 14:24

İbrahim