Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Okul Kayıt Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Haksız Kesinti

15 Kasım 2024 10:06

06.07.2024 tarihinde MBA Ataşehir Kampüsü'ne ilkokul 2. sınıfa kayıt yaptırdık. Kayıt sırasında tarafımıza yeni bir öğretmenle anlaşılacağı söylenmesine karşın, sınıf öğretmeni olarak dördüncü sınıfları mezun eden A**** öğretmenin belirlendiğini öğrendik.
24 Ağustos’ta sınıf öğretmeni A**** Hanım’la kendisinin çağrısı üzerine tanışmaya gittik. Oğlum öğretmenden çekindi. Öğretmenimiz, devlet okulundan emekli olmuş tecrübeli birisi olmasına rağmen oğlumuzla iletişim kuramadı. Toplantı sonrasında öğretmenimizin ilkokul müdürünü arayarak kaydımıza ilişkin soru işaretlerinin olduğunu söylediğini hayretler içinde öğrendik.
İlkokul müdürümüzle görüşmemizde öğretmenin oğlumuza karşı kesin bir tavrının olduğunu, bu kapsamda istersek okul kaydımızı alabileceğimizi söyledi ve kayıt ücretinden kesinti yapılmamasına dair okulun genel müdürlüğüne talepte bulundu. Biz de okulların açılmasına 1 hafta kala yeni bir okul aramak zorunda kaldık, birçok okulda kontenjan dolduğu için kayıt yaptıramayarak mağdur olduk, buna ilaveten okuldan kayıt iadesi olmadan yeni bir okula kayıt yaptırmak zorunda kaldığımız için de maddi olarak sıkıntı çektik.
Bütün bunlar yetmiyormuş gibi kayıt iptalimizin sorumlusu, oğlumuzla iletişim kurmayı başaramayan sınıf öğretmeni olmasına karşın kayıt ücretimizden okul yönetimi tarafından %10 kesinti yapıldı.
Bu kesintinin iadesine ilişkin olarak hem genel müdürlüğe hem de kampüs müdürlüğüne talepte bulunduk, talebimize ilişkin olarak defalarca Kampüs Müdürü O**** Bey'e ulaşmaya çalıştık, telefonlarımıza birçok defa dönüş yapmadı, en sonunda görüşmek için okula gittik. Burada farklı kişilerle görüştükten sonra talebimize olumsuz olarak dönüş yaptı.

Uğur Okulları Ataşehir Ücret İadesi

06 Eylül 2024 11:28
Seher sonuçtan çok memnun

MBA Okulları Öğretmen Değişikliği Talebi

22 Ağustos 2023 10:56

Eskişehir Bahçeşehir Koleji Çocuğumu Ana Okuluna Almadı. Yazık

08 Şubat 2024 21:13
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Okul Kayıt İptalinde Yüzde 10 Kesinti Ve İlgisiz Yönetim Mağduriyeti

26 Ağustos 2025 12:17