Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir  Hastanesi Doktorun Saygısızlığı

26 Mart 2024 17:02

18.03.2024 tarihinde prof. Dr. Mazhar osman Hastanesi'nde göğüs hastalıkları polikliniği'nde annemin göğsünde bir önceki hastanede konulan kist teşhisinin 6. Ay kontrolü için gittiğimizde, dr. *********n randevu saatine rağmen 'bu saatte randevuya mı gelinir? Ben öğleden sonra polikliniklere çıkıyorum.' şeklindeki tavrı ve 'bekle, bakıyoruz, biz de insanız.' ifadeleriyle durum hakkında bilgi almaya çalıştığımızda yaşadığımız sorunlar nedeniyle bir bilgisayarlı tomografi çekilmesini istemiştir.
Daha sonra, 26.03.2024 tarihinde sonuçlar çıktıktan sonra tekrar gittiğimizde, randevu saatleri konusunda yine bir sorun yaşanmış ve dr. **** konuşmamıza fırsat vermeden 'burası ruh sağlığı Hastanesi, bir sorun göremiyorum. Belki de bizim cihazlar görmemiştir, sen iyisin, bir şeyin yok. Eğer araştırmak istiyorsan çam sakura veya Cerrahpaşa gibi araştırma hastanelerine git.' demiştir. Raporun sonucunda bir sorun olduğu belirtilmesine rağmen neden başka bir hastaneye yönlendirildiğini anlamakta güçlük çekiyorum.
Bu durum can sıkıcı olduğu için yazma ihtiyacı hissettim. Yazmadan önce 184 numaralı hattı arayarak başımızdan geçen bu olayı anlattım. Daha sonra bana geri dönüş yapıldı ve doktorların bire bir uyarılmadığı, konferans yoluyla bilgilendirildiği belirtildi. Ancak bu durumun, doktorların tavırlarında bir değişikliğe yol açıp açmayacağı konusunda şüphelerim var. Lütfen zor bir hastalık sürecini daha da zorlaştırmayın. İnsanları ve yaşadıkları zorlukları anlayarak görevinizi layıkıyla yerine getirin. Şimdi tekrar başa dönüp durumu değerlendirmek istiyorum ve bu yaşananlar için çok üzgünüm.

Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Hastane Randevu Sürecinde Yaşanan Sorunlar

23 Mayıs 2024 14:54

Başakşehir Devlet Hastanesi Doktorun Olumsuz Tavrı Ve Hastaya Yaklaşımı Hayal Kırıklığı Yarattı

22 Mayıs 2025 00:01
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Radyoloji Hekimi Tarafından Azarlanmak Tedavimi Yarıda Bıraktı

22 Nisan 2025 16:39