10 Ağustos 2024 18:03

10.08.2024 Cumartesi günü telefonla Maydanoz Döner'den Ş*** Hanım ile görüşerek 3 adet XL et menü ve 1 adet XL tavuk menü sipariş verdim. Ürünler elimize ulaştığında tavuk yerine et gönderildiğini fark ettim ve müşteri hizmetlerini geri aradım. Yanlış sipariş girdiklerini ve şube ile konuşacaklarını söyleyerek tam 10 dakika telefonda beklettiler. Telefonu kapatıp tekrar geri aradım, bu sefer de biraz beklettikten sonra ödeme yaptığım için ürünü değiştiremeyeceklerini ve istiyorsam yeni bir sipariş açmamı istediler. Siparişi verdiğim kişi hatasını kabul ediyor ama çözüm olarak bir şey sunamıyor, yeni sipariş verin diyor. Bu seferlik böyle olsun diyerek. Büyük bir firma müşteriyi memnun edip devamlılığını sağlayarak olur, ilk seferden küstürerek değil.

11 Ağustos 2024 12:47 (Şikayetten 18 saat sonra)
11 Ağustos 2024 12:48
11 Ağustos 2024 12:49
12 Ağustos 2024 12:38
Yusuf
Yusuf
21 Ağustos 2024 13:17

Öncelikle aradık ulaşamadık dedikleriniz için bende herhangi bir kayıt yok. Bence aradığınız numarayı kontrol edin. Son olarak geçtiğimiz hafta bir Arkadaşınız bana ulaştı ama ondan bile haberiniz yok sanırım ki onla olan görüşmede kendisi dönüş yapacağını sorunu çözeceklerini söyledi. Lakin sonuç hiçbir şey, hiçbir gelişme olmadı. Zaten bir şey olacağını da sanmiyordum.

Zeynep sonuçtan çok memnun

15 Haziran 2024 21:40
"Merhaba Bugün itibariyle Irmak Hanım tarafından tarafıma dönüş yapılıp ücret iadem gerçekleştirildi. Kendisine ve markaya hızlı dönüşleri ve ilgileri için teşekkür ediyorum."
Maydonoz DÖNER'İN Yanlış Sipariş Hazırlayıp Fazla Ücret Alması
Maydonoz DÖNER'İN Yanlış Sipariş Hazırlayıp Fazla Ücret Alması