Merve sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon Mağdurları: Tadilat Sürprizi

27 Ekim 2024 20:13

May Thermal Pamukkale otelinin sosyal mecralardaki kampanyalarına kanarak ön ödeme ile rezervasyon yaptık. Otele giriş yapmamıza 1 saat kala aranarak otelin tadilatta olduğunu ve bizi karşısında yer alan Villa Lycus isimli otele kaydıracaklarını söylediler. Geri dönmeyeceğimiz ve son dakika başka bir otele uygun fiyata yer bulamadığımız için mecburen kabul ettik. Ama rezervasyon yaptığımız otel standartlarının yakınından bile geçmeyen bir konaklama oldu. Ama konumuz konakladığımız otelin kötü standardı değil, May Thermal otellerinin işgüzarlığı. Anladığım kadarıyla Afyon'da aynı otelin işletmesi varmış ve aynı sorunu yaşayanlar olmuş. Burada da durum aynı. Üstelik aradığımda bu hafta doluyuz yerimiz yok demişlerdi, o yüzden bir hafta sonrasına rezervasyon yaptırmıştım. Halbuki daha otel açılmamış! Oraya gittiğimizde gördük. Öyle böyle bir tadilat değil, otelin tabelası bile yoktu, bir sonraki gün tabela astılar. Ama sosyal medyada sanki çalışır durumda bir otel gibi lanse ediliyor. Mağdur olursunuz.

May Thermal Pamukkale Odaları Pis!

13 Şubat 2025 12:16

May Thermal Pamukkale Kalitesiz Hizmette

21 Mart 2025 10:34
Mert sonuçtan hiç memnun değil

May Termal Pamukkale Otel: Beklentilerin Altında Bir Deneyim

13 Şubat 2025 12:16