Mavi Kadın Yayıncılık Ödemeleri Farklı IBAN'lar Üzerinden Alarak Yanıltıcılık Yapıyor!

21 Şubat 2024 13:174.002

Temmuz ayında h*** k*** Mavi Kadın Yayıncılık ile 3 kitap olacak şekilde anlaştık. Kitap geliri yalnızca yayınevine ait olacak yalnızca kitapları alacaktık. 2 kitap ücreti ve şiir defterlerini teslim ettik. Aylardır kitap basılıyor ancak ortada bir şey yok. Kitabın basıldığına dair bir delil de yok. Şiirler dijital platforma döküldükten sonra da defterlerde gönderilmedi. Her sorduğumuzda baskıda cevabı veriliyor. Kitap yok, delil yok, yalan bol. En son kendi grafiker'i kitabın iptal edildiğini söyledi. Kendisi günlerdir cevap vermezken bir anda dönüp yine kitabın basımda olduğunu söyledi. Yine bekledik belki bu kez gerçekten basarda gönderir diye. Ancak yine kitap gelmedi. Bir kitabın basım süreçlerini araştırdığımda hiçbir sürecin bu kadar uzun sürmediğini gördüm. 8 ayda 2 şiir kitabı da basarsınız. Yoğun süreçler olabilir, sağlık sorunları olabilir. Sanırım dünyada ki tüm sorunlar sadece burada oluşuyor. Size vaat edilen bir şey var her sorduğunuzda şu oldu gönderemedim, bu oldu yapamadık, şu tarihte göndereceğiz deniliyor ve hiçbiri yapılmıyor. Kendiniz olmasanız da bir yayıneviniz varsa işlerinizi yürütecek birileri mutlaka vardır. Zira 'sosyal medyamı her yazar gibi ben yönetmiyorum' diyen bir kişinin iş yerinde kendisi olmadığında tüm kitap baskıları durmuyor herhalde? İşi devam ettirecek birilerinin olması gerekiyor. Tabii gerçekten öyle bir yayıncılık varsa. (: İş hayatında ödemeler ve iadeler müşteri memnuniyeti açısından her zaman önceliklidir. Varsayalım ki bahsedilenlerin hepsi gerçekten de oldu talihsizliktir. Hadi iade kısmı ödemelerdir, maddi sıkıntılardır anlarım. O kadar kitap basan ve çok kurumsal, iş hayatına uygun yayınevinde yedi bin tl para yok :) Defterler peki? Defterlerin ısrarla kargoya verilmemesi var bir de. 10 Şubat'ta iletişime geçerek artık sürecin sonlanmasını defter ve yatırılan ücretlerin iade edilmesini istedim. 15 Şubat tarihinde defter ve ücreti iade edeceğini iletti. 15 Şubat'ta yine bir bahane ile göndermedi. Defterleri sorduğumda ise 'hayati' bir mesele değil pazartesi kargolanacaktır şeklinde cevap aldım. Oysa şahsımıza olan şiirler farklı kitaplarda bulunursa çok büyük haksızlık var demektir;ki bu yüzden hayati. Kendisi iki gündür cevap vermiyor. H*** k*** sözde yayınevi sahibi (adreste öyle bir yer yok), ödemeleri farklı IBAN'lar üzerinden alarak yanıltıcılık yapıyor.

17 Aralık 2024 23:46

Kitap basmaktan vazgeçtiğinizde. Bize gönderdiğiniz kitapların ve ön ödeme iadenizin yapıldığına dair tüm makbuzlar elimizde. Bu hususta burada yazdıklarınızı ya derhal kaldırırsınız. Ya da yasal hakkımızı kullanırız. Gerekli ispat evraklarımız ile birlikte.

Maviruz Basım Pişmanlıktır! Güvenilmez, İşiniz Teslim Edilmiyor

14 Eylül 2024 12:06246

Maviruz Basım'la çalışmak pişmanlıktır. İşlerinizi yapmıyorlar ve yalan söylüyorlar. Asla bu firmayla çalışılmaz. Güveni...