Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Masterpass Bana Ait Olmayan Bir Harcama İçin Doğrulama Mesajı Geldi

05 Nisan 2024 13:09

Merhaba, Denizbank hesabımdan bana ait olmayan bir işlem için bilgilendirme mesajı aldım. Mesaj şu şekilde
.…. Doğrulama kodu ile 90xxxxxxxxx numaralı Masterpass hesabinizi Belbim işyerinde doğrulayabilirsiniz.
Benim bir Masterpass hesabım yok. Bu numaralı Masterpass hesabı tanımıyorum.
Bu konuda yardımınızı rica ediyorum

05 Nisan 2024 13:35 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Merhaba; İletmiş olduğu bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sizlerle en kısa süre içerisinde iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Masterpass Müşteri Hizmetleri

Nuray
Nuray
06 Nisan 2024 09:02

Henüz bir cevap alamadım.

22 Nisan 2024 14:10

Merhaba; İletmiş olduğunuz bildirim tarafımızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sizlerle konu ile ilgili e-posta ile iletişime geçilerek bilgi aktarılmıştır. Saygılarımızla, Masterpass Müşteri Hizmetleri

28 Eylül 2023 13:18

Masterpass Denizbank Banka Kartımdan Doğrulama Kodu Geldi

Abdurrahman
19 Haziran 2023 23:36
Rugiya sonuçtan çok memnun

Garanti Masterpass Hesabını Belbim İşyerinde Doğrulama Mesajı

19 Mayıs 2024 19:45
"Öncelikle hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Ben ilk aramayı duymadım ve çözüm için ekstra aramayı açamadığım için mail gönderildi. Mailde yapılması gereken adımları tek başına yapamazsam maile geri dönüş yapmamı tekrar iletişim kurmamı isteyebileceğimi belirtmişlerdi. Benimle tekrar iletişim kurmaları için talepte bulundum ve geri dönüş yapıldı. Çok nazik bir şekilde durumu anlatıp çözdüler. Bu firma ile alakalı bir sorun değil tanıdık biri kartımızla alışveriş yaparken kayıt etmişse bilgileri daha sonra kullanabilir veya kartınıza ulaşmış yabancı biri olabilir kendi ihmallerimiz sonucu. Lakin çözümü var bu kişileri sile biliyormuşuz. Arayan hanımefendi çok nazikti ve sabırla sorunumu çözdü. Çok teşekkür ederim."
Ömran sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 01:43