Rugiya sonuçtan çok memnun

Garanti Masterpass Hesabını Belbim İşyerinde Doğrulama Mesajı

19 Mayıs 2024 19:45
Rugiya'nın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Ben ilk aramayı duymadım ve çözüm için ekstra aramayı açamadığım için mail gönderildi. Mailde yapılması gereken adımları tek başına yapamazsam maile geri dönüş yapmamı tekrar iletişim kurmamı isteyebileceğimi belirtmişlerdi. Benimle tekrar iletişim kurmaları için talepte bulundum ve geri dönüş yapıldı. Çok nazik bir şekilde durumu anlatıp çözdüler. Bu firma ile alakalı bir sorun değil tanıdık biri kartımızla alışveriş yaparken kayıt etmişse bilgileri daha sonra kullanabilir veya kartınıza ulaşmış yabancı biri olabilir kendi ihmallerimiz sonucu. Lakin çözümü var bu kişileri sile biliyormuşuz. Arayan hanımefendi çok nazikti ve sabırla sorunumu çözdü. Çok teşekkür ederim.”

×××××× doğrulama kodu ile ×××××××××××× numaralı Masterpass hesabinizi Belbim işyerinde doğrulayabilirsiniz. Mesajı geldi başka birine ait bir telefon numarası neden benim hesabıma ve numarama mesaj geliyor. Güvenlik sorunu mu yaşıyoruz hemen çözülmesini talep ediyorum.

20 Mayıs 2024 08:41 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba; İletmiş olduğu bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sizlerle en kısa süre içerisinde iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Masterpass Müşteri Hizmetleri

20 Mayıs 2024 16:46

Merhaba; İletmiş olduğunuz bildirim tarafımızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sizlerle konu ile ilgili e-posta ile iletişime geçilerek bilgi aktarılmıştır. Saygılarımızla, Masterpass Müşteri Hizmetleri

Rugiya

"Teşekkür ederim"
Emrecan sonuçtan çok memnun

Emrecan
13 Kasım 2023 20:34
"Sorunumu çözdükleri için Masterpass ailesine teşekkür ediyorum."

Selçuk
07 Eylül 2024 12:31