11 Haziran 2024 10:4116.099

Herkese merhaba özellikle belirtmeliyim ki ilk şikayet vara yazdığımda tehdit vari konuşmalar ile şikayetimi kaldırmamı istediler... Motorsiklet ile martı tag yaparken yakalandım ve martı tag ile iletişime geçtim (Zor bir şekilde) süreç normal bir şekilde ilerledi avukat ücretini ve otopark ücretini karşılayacaklarını söylediler fakat dava açıldığı zaman mahkemeyi kaybettiğimiz de karşı tarafın avukat ücretlerini ve diğer masraflarını biz ödüyoruz bunu yönlendirme yaptıkları avukat söyledi 32 bin tl lik cezayı zaten biz ödüyoruz artı olarak mahkeme de bize destekleri sadece dosya masrafları ben ise şu şekilde talep ettim martı tag ekibinden avukat ücretini artı otopark ücretini bana verin mahkeme ile boşuna uğraşmayalım avukatta bu fikri mantıklı buldu martinin üst birimi ile iletişime geçin dedi dosya masrafları da avukatın söylediği tutar 8 bin küsur tl artı otopark ücreti de 3 bin küsur tl yaklaşık 11 Bin tl para dava açtığımız vakit zaten bu para martı dan çıkacak benim talebimde zaten bu süre zarfında çok mağdur oldum motorsiklet 61 gün yok 11 Bin tl parayı talep ettim ve yaklaşık bir haftadır aramıyorlar geri dönüş yapmıyorlar ben aradığımda sürekli bu konuyu anlatmaya çalışıyorum karşıma çıkan martı çağrı merkezine Zaten cebimizden 32 bin tl para cezası çıkıyor onu talep etmiyorum sadece mahkeme ile uğraşmamak adına martının cebinden çıkacak olan yani bize destek olacaklarını söyledikleri ücreti talep ediyorum ve ekstradan yolcunun yediği ceza ödeniyor yolcunun mağdur olmaması için ama sürücü tamamı ile mağdur martı yapacak arkadaşlar bilginiz olsun Teşekkürler

17 Haziran 2024 12:34 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Uğur
18 Haziran 2024 23:30

Sürücü yü mağdur etmekten başka hiçbir şey yapmıyorsunuz elimden geldiğince her yere yazacağım

Yorumlar(6)

Mücahit
Şikayeti Çözüldü
24 Aralık 2024 11:03

Benim de aracım bağlandı 16 Aralık'ta, hep aynı klişe laflar yok mahkemeyi de yok avukattı arkadaşlar bizim bir araya gelip birbirimize destek olmamız lazım avukata mı vereceğiz ne yapacaksak yapalım

19 Ekim 2024 13:43

Bu yüzden çevrenizdekilere kullanmamaları gerektiğini soyleyındaha fazla kimsenin canı yanmasın

6 Ekim 2024 20:09

Boşuna bekleme arkadaş sen bunlar artık çığırdan çıktı. Bende bağlattım otopark parasını da ödedim cezayı da. Bir de utanmadan arayıp şikayet vara yazdığım şikayeti kaldırmamı istediler. Tehdit vari konuştular. Yok 6 ay yaptın para kazandın falan filan. 2 ay araba bağlı kaldı 7000 otopark 24.000 ceza benim cebimden çıktı. Martıdan 1 lira destek gelmedi. Bir de Instagram dan Youtube.com den Twitter den her yerden engellediler.

16 Ağustos 2024 22:52

Yardımcı oldular mi kardeşim

Şikayetlerin Silinmesine Rağmen Sorunlarım Çözülmüyor

21 Temmuz 2025 18:0528

Bana Şikayet Var'dan mesajımızı sildirdiniz, halledilecek diye iki kez siliyorum ama sorunumu çözmüyorsunuz. Sorunlarımı...

Şikayetim Çözülmedi, Sadece Yorum Silmem İsteniyor

29 Nisan 2025 15:21469

İki gün önce şikayetimi dile getirdim buradan. Ardından ertesi gün tarafım arandı sizi arayacağız ilgileneceğiz dediler....

Tümünü Gör
Martı Kaldırımda!

Martı Kaldırımda!

Bekir
Martı Uygulamasında Sıkıntı Var!

MartıUygulamasında Sıkıntı Var!

Semih
Martı Uygulaması Hatası

Martı UygulamasıHatası

Ganna
Martı Tag Sürücü Ve Yolcu Mağduriyetleri

Martı Tag SürücüVe Yolcu Mağduriyetleri

Ramazan
Martı Başvuru Belgesi Alındı 5 Gündür Bekliyor!

Martı BaşvuruBelgesi Alındı 5 Gündür Bekliyor!

Ogün

Öne ÇıkanKonular