Murat sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 14:51

Martı Tag kullanıcısıyım. Yeni başladım. Uygulamayı kullanırken süper üyelik paketi istedi ve 149 TL ödemeyi gerçekleştirdim fakat her gün yenilensin demedim. Yurtdışındaydım çoğu zaman ama 6 TL olmuş. Ben yurtdışındayken bir tane bile kullanımım yok. Kim kullanmadığı şeyi yeniler? Zorla iptal ettim. Birkaç gün sonra kontrol ettiğimde yine yenileme tuşu açıktı. Biz açmıyoruz, kendileri açıyor. Paramın iadesini istiyorum.

30 Kasım 2024 14:27 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

30 Kasım 2024 14:44
marti-tag-uyelik-yenileme-sorunu-ve-iade-talebi-1.jpg

1 kere dahi kullanmadığım bir uygulamadan otomatik kredi kartımdan tahsilatı iade istedim. Yapılan görüşmelerde iade telafi etmek gibi bir seçenek olmadığını Hakkımı aradığım yönünde degide şirketi karalamak için bu şekilde davrandığımı hukuk bürosunun benimle igilenecegi söylendi. En vahim yeri de burası bence Haksız kazancı iade etmek yerine parayı alıp yavuz ev sahibi gibi davranmak bu olsa gerek

Muhammet
Muhammet

Normal martı uygulamasına gir sağ üstteki 3 çizgiye bas oradan martı cüzdan kısmına gir sonrasında kartlarım kısmına girip kartları sil ödeme almaz

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
09 Şubat 2025 19:21