Martı Tag Motorum Bağlandı Ceza Yedim Mağduriyet

Martı Tag Motorum Bağlandı Ceza Yedim Mağduriyet
16 Temmuz 2024 12:1516.789

Martı Tag Yüzünden 60 Gün motorum Bağlandı Ve 32.233 TL Ceza Yedim! Kayıtlı sürücüsü olduğum martı tag uygulaması üzerinden 14.07.2024 tarihinde 20.14'de eşleştiğim bir arkadaşla Beşiktaş'tan 2 km ileride Kabataş tramvaya bırakacaktım Beşiktaş ışıklar önünde polis çevirmesine denk geldik ve sorguya çekildim. Motorum daki kişinin kim olduğunu sordular. Arkadaşım olduğunu, aynı güzergahta yolculuk yaptığımızı söyledim. Çapraz sorguya çektikleri için müşteri polise itirafta bulun Muş polis müşteriyi taksiye bindirip gönder dikten sonra beni çağırdı ve yaptığım şeyin modern korsan taksi uygulaması olduğunu iddia ettiler. Polis arkadaşlar yaptığım şeyin yasal olmadığını ve ilgili belediyeden çalışma izni olmadan yolcu taşınması nedeniyle tutanak tuttular. Aracımı 60 gün süreyle bağladılar ve 32.233TL ceza kestiler. Halbuki işten çıkıp eve giderken yol üstü aldığım bir arkadaştı. Yakıt masraflarını paylaşmak için kabul etmiştim. Bu durumda tasarruf sağlayalım derken daha çok zarara uğradık. Konuyla ilgili martı tag ekibine bilgi verdim ve yapacağı bir şey olmadığını söylediler. Sadece dayanışma platformu olduğunu söylediler ve yardımcı olmadılar. Böyle bir dayanışma platformu var fakat yaptığımız şey yasal değilse uygulama insanları suç işlemeye teşvik ediyor. Aynı şekilde yolcuya da ceza kesiliyor. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Böyle bir iş yapılıyorsa ilgili resmi kurumlar da bilgilendirilmelidir veya esneklik gösterilmesi için çalışma gösterilmelidir. Lütfen yaşadığım problemi çözün.

7 Ekim 2024 13:04

Martı tag sürücüsü olarak 14.07.2024 tarihinde motorum 2 ay bağlanmıştı ve 32 bin tl ceza yedim yaklaşık 3 hafta önce motoru kendim cezasını ve otopark ücretini ödeyerek çıkardım martı tag cezayı ödemeyeceğini sadece otopark ücretini ödeyeceğini söylediler 3 haftadır aramama ve bütün mailleri bilgileri göndermeme rağmen hiçbir şekilde dönüş yapmadılar mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

17 Temmuz 2024 13:54 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

27 Temmuz 2024 14:23

Herhangi bir değişiklik yok ve hala cezanın ödenmesini ve mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum

9 Ağustos 2024 13:30

9 Ağustos 2024 13:32

21 Ağustos 2024 13:52

Çözüldü. Teşekkürler...

4 Ağustos 2024 20:20

Özgür bey gayet doğru söylemiş. Besiktastan kabatasa 3 TL bile benzin yakmaz. Tasarruf için arkadaşını almismissin. Bırakın bu laflari. Basbayağı korsan taksi yapıyorsunuz. Delikanlı gibi evet yaptım deyin. Madem yasal olmayan bir şey yapıyorsun, yakalanınca da ağlamayacaksınız

3 Ağustos 2024 07:14

Merhabalar son durum nedir? Cezaya itiraz ettiniz mi?

20 Temmuz 2024 23:59

Ya kardeşim yalanlarınız bin türlü. Yok işten dönerken benzin parasını paylaşmak için aldım, yok şöyle böyle. Senin o mesafede benzin paran 3 lira, adamdan 1.5 TL mi aldın.

Martı Tag Aracım Bağlandı

24 Aralık 2023 13:5638.038

Kayıtlı sürücüsü olduğum martı tag uygulaması üzerinden 23.12.2023tarihinde 21.00'da eşleştiğim bir arkadaşla Sefaköy'de...

2 Destek1 Yorum

23 Şubat 2025 13:2310.848

15.04.2024 tarihinde Martı Tag uygulamasını sürücü olarak kullanırken, trafik çevirmesinde görevli polisler tarafından m...

2 Destek1 Yorum

Martı Tag Yüzünden 46 Bin TL Ceza Ve 60 Gün Araç Men Mağduriyeti

2 Haziran 2025 15:3610.796

Martı tag sürücü uygulamasından 20.05.2025 tarihinde aldığım ilk müşteri ile beraber yapılan şikayet üzerine trafik ekip...

2 Destek

Tümünü Gör
Martı Scooter Aracını Kilitleyememe Sorunu

Martı ScooterAracını Kilitleyememe Sorunu

Deniz
Martı Kaldırımda!

Martı Kaldırımda!

Bekir
Martı Uygulamasında Sıkıntı Var!

MartıUygulamasında Sıkıntı Var!

Semih
Martı Uygulaması Hatası

Martı UygulamasıHatası

Ganna
Martı Başvuru Belgesi Alındı 5 Gündür Bekliyor!

Martı BaşvuruBelgesi Alındı 5 Gündür Bekliyor!

Ogün

Öne ÇıkanKonular