Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Motorum Bağlandı

13 Mart 2024 02:00

Martı Tag sürücü olarak işlem görüp ceza yazıldı ve motorumu 60 gün bağladılar. 32xxx tl olan cezam ve motorumun alınması gerçekten çok mağdur edici bir durum. Severek yaptığım ancak sonunda çok mağdur olduğumu düşünüyorum. Uygulamayı benimle kullananların da memnun kaldığına eminim hem güvenlik olarak hem diğer yönlerden iyi bir deneyim bıraktığım uygulama puanımdan anlaşılıyordu. Martı olarak desteklerinizi bekliyorum bu mağduriyette tek başıma bırakmayacağınızı düşünüyorum ama 3-4 gün geçti hiçbir şekilde ilgili birim dönüşü sağlanmadı. Birkaç kez de aradım ancak ilgili birim dönmedi bana. Böyle bir durumdan yalnız kaldığımı hissediyorum.

09 Haziran 2024 07:55

Martı Tag sürücü olarak polis uygulaması için durdurulduğumda bize söylenen gibi yasal olmadığı gerçeği ile yüzleştim ancak yazılan ceza ve motorum bağlanmasına çok da aldırış etmedim çünkü martı arkamda durur destek olacaklarını söylemişlerdi diye düşündüm ama bunda da yanıldım cezamı ödemediler türlü bahaneler ile isteyen bahane bulur hesabı. Kendim ödedim 32. Xxx cezamı motorumu da 2 ay sonra çıkardım otoparktan. 2 ay ne çektim bir ben biliyorum bir Allah. Motor çıktıktan sonra zaten zor durumdaydım daha çok zor duruma düşmüş borçlanmış biri olarak yine paylaşımlı yolculuk yapmak istedim tekrar polis uygulamasına çok saçma bir şekilde düştüm. Ve tekrar ceza yazıldı yıl içinde ikinci kez yakalandığım için ceza da 2 katına çıktı 64. Xxx ceza yazıldı. Martıya bildirdim durumu motorum yine gitti 2 ay. Onu da geçtik toplam 96-96 bin ceza yemek ve üstüne bir kez olsun arayıp destek olacağını bile söyleyemeyen martı ekibine soruyorum hak mı? Yaptığınız iş gerçekten bu mu. Her iki yakalandığım da da uygulaya çoktan girdikten sonra telefon edip yolda ciddi şerit daralması var diye bildirmek şaka mı? Destek olmayacaktınız neden baştan bize güven verdiniz çok ceza gelince ödeme yapmayacak durumlar oluşacaktı neden var olan idari para cezasına ilişkin kanun maddesini yok saydınız insanlara söylemediniz sadece lehine olan maddelerden bahsedip polisin isterse bu maddeden de işlem yapabilir diye neden belirli bir çerçeve içinde kalmadınız. Olan bize bana oldu destek beklemekten başka ne diyebilirim

13 Mart 2024 08:10 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

13 Mart 2024 08:51

Hemen ulaştılar ela hanıma teşekkürler incelme devam ediyor ancak olumlu sonuçlanacağına eminim teşekkürler

13 Mart 2024 08:51

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

Yorumlar (9)

İyi günler martı tagda ceza yedim aracım bağlandı ne yapacağım

Şikayeti Çözüldü

Benim cezamida bir hafta içinde ödediler her türlü desteği yaptılar kesinlikle yalnız bırakmadılar sadece sabretmek lazım bir hafta. Öktem beye teşekkürler böyle bir uygulama oluşturduğu için hem yolcu hem de sürücüler için çok yararlı inşallah yasal halede geliriz.

Serdar

Ben iki kez aynı duruma düşmüş birisi olarak ikisinde de yanımda olmayan bir martı ekibi ile karşılaştım. İlk cezadan sonra yanımda olmadılar diye düşündükten sonra ihtiyacım olmasa yine çıkar mıydım tabii ki yapmazdım yani ama bırakın ihtiyacımı karşılamayı çok büyük zarar etmiş oldum. Kısaca herkes için olumlu bitmiyor günün sonu. İş yapana da bu işe destek veren ekibe de başındaki iş aklına saygı duymakla beraber söylediklerini her zaman aynı şekilde yapmadıklarının kanıtı olarak küskünlüğümü tekrar dile getiriyorum.

Cezanız ödendimi

Şikayeti Çözüldü

Benim bir hafta içinde ödendi.

Nalan

Peki neden ödemeyeceklerini söylediler mi? Bu ise başlamadan önce ödediklerine güvenerek başladık hepimiz.

Serdar

Ödenmedi. Arayıp Ödemeyeceklerini söylediler hiçbir destek görmedim. Tamamen yalnız kalıyorsunuz başınıza böyle bir şey geldiğinde.

Tahsin
Tahsin
Şikayeti Çözüldü

2,3 gün daha bekle dostum benim de motorum bağlandı 1 hafta için de ödenir beni bugün aradılar e-postama dekontu gönderdiler 24,174,75TL erken ödemede bayağı bir indirim oluyormuş. Bu arada geçmiş olsun hepimize 2 ay artık motorsuz kaldık lakin sonuçlarını biliyorduk sürpriz olmadı en azından tag cezayı ödüyor kafana takma birkaç günde inşallah geri dönüş yapılır 👍

Burak
Burak
Şikayeti Çözüldü

Peki neye göre polis ceza yazıyor yolcuya soru mu soruyor?

Martı Tag Sürücüsüne Trafik Cezası Şoku

30 Kasım 2024 12:59
Martı Tag Sürücüsüne Trafik Cezası Şoku
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Sürücüsü Olarak Çalışıyordum

Hüseyin