Martı Tag Sürücüsüne Trafik Cezası Şoku

Martı Tag Sürücüsüne Trafik Cezası Şoku
30 Kasım 2024 12:59

Martı Tag sürücüsü oldum, kısa süre sonra sivil trafik ekipleri tarafından çevrilerek hem trafik cezası yazıldı hem de motosikletim bağlandı. Bu da yetmez gibi arkamdaki yolcuya da ceza yazıldı. Hemen ardından Martı destek hattı ile iletişime geçtim, yazılan cezalar ile ilgili destek talep ettim. E-posta adresi paylaşıldı, ceza makbuzunun eklenerek iletmem talep edildi. Ceza makbuzunu ekleyerek paylaştım. 29 Eylül 2024 tarihinden bu yana ne verilen numaralardan ne çağrı merkezi numarasından ne de uygulamanın destek talebinden ulaşamıyorum. Yazılan 32.233 TL ceza halen ödenmedi, şikayetçiyim.

30 Nisan 2025 17:23

Arkadaşlar, Yediemin avukata devretmiş, borç harç avukat masrafları toplam 29.008TL ödeme yaptım. Trafik cezası olarak yazılan 32233TL lik borç katlanarak 43514,55TL olmuş, bu borcu nasıl ödeyeceğim. Bir ay çalışmadan batağın içine düştüm çıkamıyorum, Martı tag ne destek oluyor ne de yardımcı oluyor.

14 Mayıs 2025 15:06 (Şikayetten 5 ay sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Yusuf
Yusuf
Şikayeti Çözüldü

Aynı şekilde 21 ekimde motorsikletim bağlandı, cezası ödenmedi. Arıyorum kimseye ulaşamıyorum

Martı Tag Sürücü Cezası - Tag Bizi Yalnız Bıraktı

02 Haziran 2024 19:22
Martı Tag Sürücü Cezası - Tag Bizi Yalnız Bıraktı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Yüzünden Korsan Taşımacılıktan Ceza Aldım Mağdur Edildim

02 Haziran 2025 17:21