Martı Tag Sürücü Motorum Bağlandı Ceza Yedim

10 Mart 2024 01:263.745
Tahsin'in Teşekkür Mesajı
Ceza ödendi Martı tağa tekrardan teşekkürler 🙂 inşallah uygulamanın yasal olduğu günleri de göreceğiz👍

Martı tag sürücüsü olarak sivillere yakalandım. Motosikletim bağlandı bugün 32 bin ceza yazdılar ve 2 ay motorumu yatmak üzere otoparka çektiler. Martı tag'ı gerçekten severek ve eğlenerek yapıyordum uygulama profilim 5 yıldızdı aracıma her gelen arkadaşa kask verip trafik kurallarına rivayet ederek eğlenceli yolculuklarım oldu. Lakin bu cezanın miktarı gerçekten çok fazla 32 bin ve 2 ay aracınızı men etmeleri adeta yıkıcı insanı çok üzen bir olay. Umarım tag ailesi beni yalnız bırakmaz en azından üzüntüme bir nebzede olsa su serperler bu cezayı ödeyerek.

10 Mart 2024 08:24 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

10 Mart 2024 11:31

Teşekkürler.

10 Mart 2024 12:03

Teşekkürler

10 Mart 2024 21:00

Yetkili bir beyefendi aradı lakin ismini unuttum kusura bakmasın tag ailesi beni şaşırtmadı 32 bin cezayı onayladıklarını en kısa zaman da tarafıma dekontun gönderileceğini söyledi çok teşekkür ediyorum sizlere inşallah uzun yıllar sağlıklı huzur dolu beraber ailece çalışmak nasip olur bizlere beni maddi ve manevi yönden yalnız bırakmadığınız için gönülden teşekkür ediyorum.🙂

11 Mart 2024 08:37

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

16 Mart 2024 12:52

4 Nisan 2024 17:12

24 Mart 2024 01:01

Bugün eşiminde aracı bağlandı ve ceza kesildi fakat hukuk bürosuna yönlendireceklerini söylemişler. Ki avukat masraflarını karşılayacak bir durumumuz olsa bu işi zaten yapmazdı. Sizde de böyle bir durum oldu mu? Mağduriyetiniz kaç gün de giderildi?

Burak
Şikayeti Çözüldü
16 Mart 2024 20:50

Sivil ekip neye göre ceza yazıyor beyefendi anlatır mısınız?

Martı Tag Sürücü Cezası - Tag Bizi Yalnız Bıraktı

2 Haziran 2024 19:228.539

19/05/2024 tarihinde Martı Tag sürücü uygulamasını kullandım ve sivil polis ekipleri tarafından motosikletim 60 gün bağl...

Martı Tag Sürücü Cezası - Tag Bizi Yalnız Bıraktı
2 Destek2 Yorum

Martı Tag Motorum Bağlandı

13 Mart 2024 02:004.836

Martı Tag sürücü olarak işlem görüp ceza yazıldı ve motorumu 60 gün bağladılar. 32xxx tl olan cezam ve motorumun alınmas...

9 Yorum

Tümünü Gör
Martı Scooter Aracını Kilitleyememe Sorunu

Martı ScooterAracını Kilitleyememe Sorunu

Deniz
Martı Kaldırımda!

Martı Kaldırımda!

Bekir
Martı Uygulamasında Sıkıntı Var!

MartıUygulamasında Sıkıntı Var!

Semih
Martı Uygulaması Hatası

Martı UygulamasıHatası

Ganna
Martı Başvuru Belgesi Alındı 5 Gündür Bekliyor!

Martı BaşvuruBelgesi Alındı 5 Gündür Bekliyor!

Ogün

Öne ÇıkanKonular