Martı Tag Haksız Yere Paylaşım Engeli

25 Eylül 2023 18:194.904

Martı tag uygulamasında sürücü olarak kayıtlıyım. 23.09.2023 tarihinde ilk tag yolculuğumu gerçekleştirdim. Aracım hem temiz hem de insanları rahatsız edici bir tavır sergilemedim.

Arkadaşımla birlikte bir davete giderken tag yolcuğunu (Hatır Taşımacılığını) yapmak istedim. Bir eşleşme geldi yolüstü alıp gideriz diye düşündük. Yolcuyu almaya gittiğimde, yolcu 2 kişi olduğumuz için araca binmek istemedi. Bende anlayışla karşılayıp yolcuğu iptal etmesini söyledim ve oradan ayrıldık. Hemen arkamızdan muhtemelen şikayet edildik ve martı tag'a erişimim engellendi.

Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede, mail atın diyerek geçiştirildim. Mail attım 2 gündür herhangi bir dönüş yok.

Sorum şu ki madem hatır taşımacılığı adı altında bu işi yapıyoruz ve bunu savunuyoruz. Neden yanımda arkadaşım, Annem, Babam vs olunca yasaklanıyorum. Taksi den ne farkı kalıyor bu şekilde kısıtlamalar yapılacaksa.

2 Ekim 2023 08:51

Martı tag sürücü hesabım engellendi. Sebebi 2 kişiyle yolculuk yapmam. Uygulamayı yeni kullandığım için bu konu hakkında bilgi sahibi değildim. Daha önceki şikayetimde detaylı bilgi vermiştim. Konuyla alakalı martı tag şikayet var ekibinden aradılar. Durumu anlattım beni arayıp uyardıktan sonra herhangi bir yolculukta yanımda kimseyi bulundurmadım. Bu zaten kayıtlarda görünüyordur. Beni arayan müşteri temsilcisi kayıtların incelenip yasaklamanın kaldırılacağını söyledi. Ama neredeyse 1 hafta oldu. Hiçbir geri dönüş yok.

3 Destek
28 Eylül 2023 08:35

Herhangi bir gelişme olmadı. Bilgi verilecek denildi ama ne zaman?

31 Ekim 2023 08:38

Halen beklemedeyim. Hiçbir şekilde iletişim kurulmuyor. Çözüm sunulmuyor

8 Aralık 2023 21:22

Hiçbir şekilde çözüm sunulmuyor. Tek celsede süresiz yasaklamak hiç doğru bir karar değil En az 1 şans verilmeli. Hiç kimse ilgilenmiyor

10 Eylül 2024 17:31 (Şikayetten 11 ay sonra)

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

Martı Tag Mağduriyet Çözümü Bekliyorum!

22 Temmuz 2023 22:593.968

Martı tag uygulamasında sürücü olarak kayıtlıydım Bir müşterim ödeme yapmayacağını söyledi ve kendisinden bunu talep ett...

1 Yorum

Martı Hesabım Askıya Alındı Hiçbir Sebep Bildirilmeden

15 Ağustos 2024 07:411.520

Martı Tag sürücüsü olarak benim hesabımı hiçbir sebep göstermeden 2023 yılının 11. ayında askıya aldılar. Tag sürücü müş...

1 Destek

Martıtag Araç Bağlandı

11 Eylül 2023 22:478.677

"Şikayet var a bu süreç için çok teşekkür ederim."

1 Destek1 Yorum

Martı Tag İle Yaşanan Hukuki Sorun Ve İletişim Eksikliği

15 Ekim 2024 11:454.611

Merhabalar Arkadaşlar 05/10/2024 cumartesi günü 14:48'de Tag uygulaması ile paylaşımlı yolculuk gerçekleştirdim ve aracı...

Martı Tag İle Yaşanan Hukuki Sorun Ve İletişim Eksikliği

Tümünü Gör
Martı Scooter Aracını Kilitleyememe Sorunu

Martı ScooterAracını Kilitleyememe Sorunu

Deniz
Martı Kaldırımda!

Martı Kaldırımda!

Bekir
Martı Uygulamasında Sıkıntı Var!

MartıUygulamasında Sıkıntı Var!

Semih