Martı Süper Paket Para Çekiyor

Oğuz
10 Mayıs 2024 00:47

Martı uygulamasından 09/05/2024 tarihinde saat 23:36'da her zaman yaptığım gibi motosiklet sürmek için 329 TL ödeyerek günlük süper paket aldım. Motordan indikten sonra hesabımdan toplam 278,71 TL çekildiğini gördüm. Müşteri hizmetlerini aradığımda maalesef iptal yapamayacaklarını, scooter paketi almış olduğumu ve bölgedeki scooterları sürebileceğimi söylediler. Ben de bölgeye scooter getirilmediğini ifade ettim ve karşımdaki kişi umursamaz bir tavırla yapabileceği bir şey olmadığını belirtti. Ücret iadesini rica ediyorum.

Oğuz
10 Mayıs 2024 00:38

Ayrıca pakette "Sadece Scooter içindir" gibi bir ibare bulunmaması sebebiyle iademi istiyorum

11 Mayıs 2024 13:53 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

08 Haziran 2024 11:54

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

09 Haziran 2024 11:40

Ergin sonuçtan hiç memnun değil

Martı Uygulamasında İzinsiz Otomatik Yenileme Ücreti Mağduriyeti

Ergin
12 Haziran 13:03

Martı Uygulamasında Hatalı Süper Üyelik Ve İade Sorunu!

K. Özgür
03 Eylül 21:14
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Otomatik Yenilenen Martı Aboneliği Ve İade Sorunu

Aykut