Emre sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teşhis Ve Sigorta Mağduriyeti

31 Ekim 2024 20:18

Merhaba,

Eşimi enfeksiyonun değerinin yüksek çıkması sebebiyle 10.2024 Çarşamba akşamı Mersin City Hospital hastanesine doktorumuzun yönlendirmesiyle yatırdık. Enfeksiyonun düşürülmesi ile ilgili ilaç ve serum tedavisi başladı. 25.10.2024 tarihli Provizyon No: 5089***63 ile Mapfre'ye başvuru yapmış hastane. Red kararı gelince, red evrakındaki yanlış teşhis girişi ile yatış verildiğini fark ettim ve hemen Mapfre'yi aradım. Danışman, hastanenin Mapfre'yi arayıp doğru teşhis ile başvurması gerektiğini aktardı. Hastaneye itiraz edip doğru şekilde Provizyon No: 5089***51 ile hastane tekrar başvuru yapmış, bu sefer de mükerrer giriş sebebi ile red geldiği iletildi. Hastanede kaldığımız 4 gün boyunca enfeksiyon tedavisi aldık. Hastane kayıtlarında tedavi ve tahlil sonuçları vardır zaten. Yanlış girilen teşhis ile yatış yapmadık ve bununla ilgili bir tedavi uygulanmadı. Doktor ya da hastaneden kaynaklı, sigortalı olarak biz bir mağduriyet yaşıyoruz. Mapfre ile hem müşteri hizmetleri hem de m****************@mapfre.com.tr üzerinden mail ile destek ve tekrar sürecin değerlendirilmesi talebim reddedildi. Sebep olarak ilk yapılan girişi baz aldıklarını aktardılar. Ben de Mapfre sigortalı olarak ve bu süreçlerde hiç alakam olmayan biri olarak hakkımı yani sigortadan yararlanmak istiyorum fakat Mapfre, ödeme yapmamak için ilk girişin dikkate alındığını ve kesinlikle değiştirilemeyeceğini aktarıyor.

01 Kasım 2024 08:03 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın İlgili, Tarafımıza ilettiğiniz konuyla ilgili araştırma yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla Mapfre Sigorta

19 Kasım 2024 11:46

Sayın İlgili, Müşterimizin talebi sonuçlanmış olup, ilgili departmanımız tarafından müşterimize bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Mapfre Sigorta

Emre
Emre
19 Kasım 2024 23:43

Hakli olmamıza ve yasanan olayda hiçbir kabahatimiz olmamasına rağmen yine red olmuş basvurumuz. Yani policemizin karşıladığı şeyi hastane ilk girişte yanlış girdi ama sonrasında düzetme yapmasına rağmen bunu görmezden gelip olumsuz sonuclandirilmis. Yazık.

03 Temmuz 2024 11:21

06 Ağustos 2025 23:13
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 22:29

05 Mart 2024 12:10
Mapfre Sigorta Mapfre Paramın Üzerine Çöktü 3.5 Ay Oldu
Onur sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 16:35